Cursuri și Training IT

Microsoft

Bun venit în lumea tehnologiei Microsoft – alege traseul pe care vrei să te dezvolți și pune-ți amprenta. În această nouă lume interconectată, credem că tehnologia creează oportunități, iar cursurile noastre sunt concepute pentru a-ți oferi abilitățile necesare pentru a avea success în lumea cloud-first, mobile-first, a fluxului constant de date, etc.

Cursurile online (live virtual) Microsoft din portofoliul Bittnet sunt predate de traineri certificați Microsoft (MCT) și sunt organizate astfel ca tu să înveți prin experiență practică cu tehnologii de ultimă oră, în toate domeniile acoperite de tehnologia și serviciile Microsoft – cloud, dezvoltare, transferul și schimbul de date, etc.

Indiferent de nivelul tău de pregătire, trainerii noștri te pot îndruma cum să îți construiești un plan de învățare și dezvoltare a abilităților Microsoft în baza celor deja existente. Avem experiență vastă în organizarea și livrarea cursurilor de IT oficiale, dar și a celor personalizate și putem construi împreună trasee de învățare în IT și un plan adecvat nevoilor tale.

Alege Bittnet Training și consolidează-ți abilitățile Microsoft dorite!