Cursuri și Training IT

Fortinet

În 2021, Fortinet a fost nominalizat pentru a 12a oară la rând, ca unul din liderii globali în soluții de firewall pentru rețea de către Gartner® Magic Quadrant™ iar în prezent Fortinet este lider și în Romania pe segmentul soluțiilor de cybersecurity. Statutul ATC este acordat de către Fortinet în mod selectiv și presupune îndeplinirea unor condiții stricte legate atât de pregatirea personalului tehnic specializat, cât și de dotările tehnice necesare.

Programul Fortinet Network Security Expert (NSE) este un program de instruire și certificare pe opt niveluri. Portofoliul Bittnet include o gamă de cursuri Fortinet de nivel Associate și Professional desfășurate online, în ritm propriu sau conduse de instructor. Pe parcursul acestora vei parcurge o serie de exerciții practice, experiențiale, care te vor ajuta să dezvolți abilități și să stăpânești concepte complexe de securitate a rețelei.

Aceste cursuri de instruire au rolul de a asigura implementarea și exploatarea optimă a capabilităților furnizate de soluțiile de securitate Fortinet și oferă partenerilor și utilizatorilor un avantaj competitiv semnificativ.

Indiferent că preferi trainingul la distanță sau în clasă, Bittnet poate acoperi oricare dintre variante, inclusiv module custom, în funcție de nevoia și programul tău.

Alege Bittnet Training și consolidează-ți abilitățile dorite în securitate cibernetică!

Filtrează după Tehnologii/Roluri
Reset