Microsoft DP-100: Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure

În cadrul acestui curs de 3 zile, studenții vor învăța cum să lucreze cu soluțiile de machine learning la scala cloud utilizând Azure Machine Learning.

Cui i se adresează?

Acest curs îi învață pe studenți cum să folosească noțiunile despre Python pe care le dețin deja pentru a gestiona datele, pentru a dezvolta si implementa modelul și monitoriza soluțiile de învățare automată în Microsoft Azure.

Ce vei învăța?

Acest curs se adresează pentru data scientists care dețin cunoștințe despre Python și framework-urile machine learning precum Scikit-Learn, PyTorch și Tensorflow care își doresc să construiască soluții de învățare automată în cloud.

Cerințe preliminare:

Înainte de a participa la acest curs, studentul trebuie:

  • aibă cunoștințe fundamentale de Microsoft Azure.
  • aibă experiență în scrierea codului Python pentru a lucra cu datele folosind biblioteci precum Numpy, Pandas și Matplotlib.
  • înțeleagă știința datelor; inclusiv modul de pregătire a datelor și instruirea modelelor de învățare a mașinilor folosind biblioteci de învățare automată cum ar fi Scikit-Learn, PyTorch sau Tensorflow.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Este recomandat să continui cu:

Programe de certificare

Acest curs îi pregătește pe cursanți pentru susținerea examenului Microsoft DP-100.

Detalii curs

Durată

3
zile

Preț

600 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

3. Intermediate

Roluri asociate

Data Scientist

Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
DISCUTĂ CU UN CONSULTANT

    Menu