TechMind Academies

Locul ideal pentru a-ți dezvolta cunoștințele în domeniul IT!

Oferim oportunități de învățare inovatoare, perfecte atât pentru studenți, cât și pentru orice persoană interesată de fascinanta lume a tehnologiei. Începe călătoria spre succesul tău chiar astăzi: alătură-te Academiilor noastre!

Înscrie-te la AcAdemiile TechMind

În cadrul programului nostru, nu doar studiezi tehnologia - o trăiești. Fie că ești la început de drum în domeniul IT sau dorești să îți perfecționezi abilitățile tehnice existente, Academiile TechMind, dezvoltate în parteneriat cu Nenos Software, îți oferă suportul necesar pentru a-ți atinge obiectivele profesionale. Nenos Software este recunoscută pentru abordarea sa inovatoare în dezvoltarea de soluții software și pentru angajamentul său în promovarea excelenței în tehnologie, contribuind astfel la crearea unui mediu de învățare captivant pentru toți cei pasionați de domeniul IT.

La finalul acestui program, vei fi ghidat în crearea CV-ului pentru a avea posibilitatea de angajare în cadrul companiilor IT, în domenii precum Full Stack Web Development și Python Development. Cu o echipă dedicată de instructori, conținutul Academiilor a fost meticulos creat pentru a te ghida în învățarea tuturor aspectelor fundamentale în aceste domenii. 

 Academii Lansate 

 Full-Stack Web Developer

Academia Full-Stack îi învață pe cursanți cele mai actuale concepte din bibliotecile populare ale momentului, oferindu-le oportunitatea de a pune în aplicare cunoștințele dobândite prin soluționarea unor probleme practice din lumea reală. Programul include:

 • HTML, CSS - pentru construirea și stilizarea paginilor web
 • React JS - utilizarea uneia dintre cele mai răspândite biblioteci JavaScript pentru dezvoltarea interfețelor utilizator
 • Node JS - bazele pentru crearea serverelor backend folosind JavaScript
 • Express JS - un cadru de lucru pentru aplicații web și API-uri
 • Apollo GraphQL - tehnologie pentru interogarea eficientă a datelor
 • MySQL - managementul bazelor de date relaționale
 • GIT - sistemul de control al versiunilor pentru colaborare eficientă în proiecte
 • VS Code - lucrul cu editorul de cod pentru o programare mai productivă

Academia este concepută pentru a oferi cursanților competențele esențiale necesare pentru a excela în domeniul dezvoltării web moderne, pregătindu-i pentru o carieră de succes în industrie.

Vezi detalii complete

Python Developer

Academia Python își propune să îi învețe pe cursanți despre tehnologia Python actuală și larg utilizată, punând accent pe implementarea practică pentru a-i pregăti să facă față provocărilor din lumea reală și pentru a facilita angajarea în diverse roluri. Programul acoperă:

 • SQLAlchemy - pentru manipularea bazelor de date într-un mod Pythonic
 • Fast API - crearea de API-uri web rapide și eficiente
 • Poetry - managementul dependențelor și ambalarea aplicațiilor Python
 • Pycharm & VS Code - lucrul cu editori de cod avansați pentru o productivitate maximă
 • GIT - utilizarea sistemului de control al versiunilor pentru o colaborare eficientă în proiecte
 • Docker - împachetarea și distribuirea aplicațiilor în containere pentru a asigura consistența în diferite medii de lucru

Această academie este concepută pentru a oferi cursanților o bază solidă în Python și tehnologiile asociate, echipându-i cu abilitățile necesare pentru a naviga cu succes în industria tehnologiei și a stimula oportunitățile de angajare.

Vezi detalii complete

 Procesul Academiilor

Procesul de înscriere și participare la Academiile noastre este conceput pentru a fi simplu și eficient, oferindu-ți șansa de a-ți transforma și îmbunătăți abilitățile tehnologice. Cu sesiuni de formare ce au loc de două ori pe săptămână, vei avea ocazia să progresezi constant și să te îndrepți către atingerea obiectivelor profesionale. Iată pașii principali pentru a deveni parte a acestei experiențe de învățare:

Înscriere și Introducere

Înscrie-te la academia dorită pe site-ul nostru. Acesta este primul pas spre o transformare digitală și spre dezvoltarea abilităților tehnologice esențiale pentru viitorul tău profesional.

Discuție Preliminară

După înregistrare, vei fi contactat pentru a discuta detaliile programului și pentru a programa testul inițial de înscriere. Aceasta este o ocazie excelentă pentru a clarifica orice întrebări legate de academie.

Susținerea Testului Inițial

Completează testul logic care include 5 întrebări: 3 de IQ, una de logică situațională și un algoritm. Pentru a continua, trebuie să obții o notă minimă de 5 din 10. Dacă nu reușești, ai posibilitatea de a încerca din nou.

Participarea la Sesiuni Live cu Instructor

Sesiunile de instruire se desfășoară de două ori pe săptămână, seara, durând aproximativ 2-3 ore fiecare. Sub îndrumarea instructorului, ai șansa unică de a-ți dezvolta și îmbunătăți competențele necesare pentru a-ți atinge obiectivele profesionale într-un cadru interactiv.

Evaluare și Progres

La sfârșitul fiecărui modul, vei susține un examen ce îți permite să avansezi la modulul următor. Dacă nu treci examenul, ai posibilitatea de a-l repeta.

Feedback și Finalizare

După fiecare modul și test de tranziție, vei completa un chestionar de feedback pentru a ne ajuta să îmbunătățim cursurile. Succesul tău este important pentru noi, așa că, la finalul programului, îți oferim asistență în găsirea unui loc de muncă, ajutându-te să obții rezultatele dorite în cariera ta.

Devino un programator de succes

 Care sunt avantajele programului?

Experiență educațională de excepție

Fiecare modul al Academiilor are o bază teoretică solidă, prezentată în detaliu prin materiale de studiu oferite la fiecare întâlnire, dar și de explicațiile și ghidurile oferite de către mentori în timpul cursurilor.

Abordare Practică și Interactivă

Prin exerciții practice, sesiuni de pair programming și proiecte, ai oportunitatea de a-ți dezvolta competențele într-un mod care reflectă dinamica reală a mediului de lucru, primind feedback constant de la mentori.

Suport Continuu și Acces la Resurse

Ai acces la consultanță și un grup interactiv dedicat, unde poți primi sprijin suplimentar, răspunsuri la întrebări și resurse utile pe întreaga durată a parcursului tău educațional.

Oportunități de Dezvoltare și Networking

Academia îți oferă posibilitatea de a te conecta cu profesioniști și cursanți cu interese similare, facilitând networking-ul și oferindu-ți asistență în conturarea CV-ului și căutarea unui loc de muncă, inclusiv posibilități de angajare la companiile partenere.

Evaluare Orientată către Progres

Fiecare modul culminează cu un examen care îți permite să îți demonstrezi și să îți aplici cunoștințele în mod practic, asigurându-te că fiecare etapă de învățare contribuie la dezvoltarea ta profesională.

Flexibilitate și Accesibilitate

Cursurile sunt disponibile online, eliminând necesitatea deplasărilor și oferindu-ți libertatea de a învăța din orice locație, cu sesiuni care se desfășoară de două ori pe săptămână, seara, pentru a se potrivi cu orarul tău.

 ​Beneficiile Învățării Web Development și Python pentru Cariera Ta

În lumea dinamică a tehnologiei, competențele în web development și Python se numără printre cele mai căutate pe piața muncii. Află cum aceste abilități te pot propulsa în cariera ta:

Acces la o Variație Largă de
Roluri în IT

Cunoștințele de web development și Python deschid porțile pentru o varietate de poziții, de la dezvoltator web și analist de date, până la inginer software și specialist în inteligența artificială.

Creșterea Potențialului
de Angajare

Într-o industrie în care cererea depășește oferta, abilitățile tehnice actualizate și versatile, cum sunt cele în Python și dezvoltare web, te fac un candidat de top pentru angajatori.

Posibilitatea de a Lucra pe
Proiecte Inovatoare

Cu ajutorul acestor competențe, vei avea oportunitatea de a contribui la proiecte tehnologice de avangardă, de la dezvoltarea aplicațiilor web moderne la soluții software care revoluționează industria.

Flexibilitate în
Carieră

Abilitățile în web development și Python îți oferă flexibilitatea de a lucra în aproape orice sector, fie că este vorba de tehnologie, finanțe, sănătate, educație sau divertisment.

Potențial de
Venit Crescut

Profesioniștii cu expertiză în aceste domenii sunt printre cei mai bine plătiți din sectorul tehnologic, reflectând valoarea și impactul muncii lor.

Dezvoltare Personală
Continuă

Învățarea web development și Python îți stimulează gândirea analitică și creativitatea, abilități valoroase nu doar în carieră, ci și în dezvoltarea personală.

Prin urmare, înscrierea la Academiile TechMind pentru a-ți dezvolta competențele în web development și Python nu reprezintă doar un pas către avansarea profesională, ci și o investiție în viitorul tău.

 Investește în Viitorul Tău: Planuri Adaptate Ambițiilor Tale

Descoperă planul ideal pentru tine sau compania ta: fie că ești în căutarea unei transformări personale sau dorești să investești în echipa ta, avem soluții personalizate. Alege între planuri individuale pentru creștere personală sau un pachet corporate dedicat organizațiilor.

Student Plan

550 €

 • 1 Academie TechMind
 • Teste intermediare de evaluare a progresului
 • 1 oportunitate de retestare după fiecare modul inclusă în pachet
 • Suport constant pe parcursul Academiei din partea mentorilor
 • Diplomă de atestare a cunoștințelor

ÎNSCRIE-TE

Individual Plan

650 ​€

 • 1 Academie TechMind
 • Teste intermediare de evaluare a progresului
 • 1 oportunitate de retestare după fiecare modul inclusă în pachet
 • Suport constant pe parcursul Academiei din partea mentorilor
 • Diplomă de atestare a cunoștințelor

ÎNSCRIE-TE

Corporate Plan
- pentru organizații -

Minim de Achiziție: 10 Academii

Preț custom în funcție de nevoile organizației

 • Programe personalizate
 • Teste intermediare de evaluare a progresului
 • 1 retestare / modul / participant inclusă în pachet
 • Suport constant pe parcursul Academiei din partea mentorilor
 • Diplomă de atestare a cunoștințelor

ÎNSCRIE-TE

În cazul în care ai epuizat oportunitățile de retestare gratuite, poți susține examenul contra unui cost de 30 EUR.

TechMind Academies - Student Plan
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

TechMind Academies - Individual Plan
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

TechMind Academies - Corporate
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

Discută cu un consultant
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.