CyberShield

Soluție completă de formare a angajaților în conștientizarea securității cibernetice

PROTEJEAZĂ-ȚI ORGANIZAȚIA CU CYBERSHIELD

Descoperă
CyberShield

Scutul Digital
al Organizației Tale

Într-o lume în care amenințările cibernetice evoluează zilnic, securitatea informațiilor devine o prioritate absolută pentru fiecare organizație. Programul de training CyberShield, dezvoltat de Bittnet, oferă soluția de formare în conștientizarea securității cibernetice de care ai nevoie pentru a transforma fiecare angajat într-un veritabil gardian digital al organizației tale.

Confruntându-ne cu un peisaj digital în continuă schimbare, securitatea cibernetică devine o prioritate incontestabilă pentru fiecare organizație. CyberShield este conceput pentru a întări prima linie de apărare a oricărei companii: angajații săi.

Acest program abordează cele mai critice domenii de pregătire, esențiale pentru a naviga și a contracara amenințările cibernetice moderne. Prin consolidarea cunoștințelor și a competențelor în aceste arii vitale, organizația ta va fi mai bine echipată pentru a proteja datele sensibile și infrastructura critică împotriva atacurilor cibernetice.

Prin abordarea următoarelor domenii critice, CyberShield îți pregătește organizația să facă față amenințărilor cibernetice, transformând fiecare angajat într-un veritabil scut digital al informațiilor și valorilor tale.

Email și Securitatea Conturilor

Înțelegerea și respingerea atacurilor de phishing sunt esențiale pentru a bloca accesul neautorizat la informațiile companiei.

Gestionarea Sigură a Parolelor

Practicile robuste de securitate a parolelor sunt fundamentale pentru protejarea accesului la sistemele și datele vitale.

Navigare Web în Siguranță

Recunoașterea site-urilor malițioase protejează organizația împotriva software-ului rău intenționat și a altor amenințări online.

Utilizarea Conștientă a Social Media

Conștientizarea și prudenta în utilizarea rețelelor sociale pot preveni scurgerile de date și pot proteja reputația organizației.

Protecția
Dispozitivelor

Securizarea dispozitivelor mobile și a calculatoarelor este crucială pentru prevenirea accesului neautorizat și a pierderii de date.

Confidențialitatea și Protecția Datelor

Înțelegerea reglementărilor, cum ar fi GDPR, asigură că organizația ta gestionează datele personale într-un mod responsabil și legal.

Securitatea Fizică și Industrială

Protejarea infrastructurii fizice și a datelor industriale este la fel de importantă ca securitatea informațională online.

Securitatea Tranzacțiilor Bancare și Conformitate PCI DSS

Practicile sigure în gestionarea tranzacțiilor financiare și conformitatea cu standardele PCI DSS sunt esențiale pentru securitatea economică a organizației.

Cele Două Variante CyberShield:
Core și Expert

CyberShield Core

Acest curs inovator în format video este găzduit pe platforma noastră de învățare (LMS) și este conceput pentru a oferi o bază solidă în securitatea cibernetică. Cursul acoperă o gamă largă de subiecte, de la noțiuni de bază de securitate digitală, autentificare și recunoașterea site-urilor malițioase, până la utilizarea sigură a internetului.

Pe lângă quiz-uri după fiecare modul și o testare finală, CyberShield Core oferă și posibilitatea de raportare pentru fiecare utilizator, permițând monitorizarea timpului petrecut pe fiecare lecție, progresul în finalizarea modulelor și rezultatele testelor. Cursul se încheie cu acordarea unei diplome de finalizare, validând competențele dobândite.

CyberShield Expert

Această platformă automată avansată nu doar că include toate avantajele CyberShield Core, dar adaugă și un nivel suplimentar de interactivitate și personalizare. Cu CyberShield Expert, beneficiezi de un simulator de phishing și un tablou de bord intuitiv pentru accesul la rapoarte detaliate, care oferă o viziune clară asupra progresului fiecărui angajat. 

Training-ul interactiv, testele, quiz-urile și simulările de atacuri de phishing sunt concepute pentru a angaja și a pregăti angajații în mod eficient, oferindu-le competențele necesare pentru a naviga cu încredere în fața amenințărilor cibernetice.

DESCOPERĂ PACHETELE CYBERSHIELD

Care sunt beneficiile instruirii angajaților în practici sigure de securitate cibernetică?

Investiția în trainingul de securitate cibernetică pentru angajați aduce beneficii substanțiale organizației, inclusiv:

 ​Reducerea Riscuril​or de Securitate

Angajații informați sunt mai puțin susceptibili de a cădea victimă phishing-ului și altor atacuri cibernetice, diminuând semnificativ riscurile de securitate.

 ​Cultură de Securitate Solidă

Un personal bine instruit promovează o cultură organizațională care valorizează și prioritizează securitatea cibernetică.

 ​Conformitate

Asigură că organizația îndeplinește standardele de conformitate necesare, evitând potențialele sancțiuni sau amenzi.

 ​Încredere

Clienții și partenerii au mai multă încredere în organizații care demonstrează un angajament serios față de securitatea datelor și informațiilor.

 ​Prevenirea Pierderilor Financiare

Prin reducerea incidentelor de securitate, organizațiile pot evita costurile asociate cu breșele de date, inclusiv pierderi financiare și de reputație.

Prin CyberShield, Bittnet oferă nu doar un program de training în securitate cibernetică, ci și un parteneriat pentru construirea unei fundații solide de cunoștințe și practici de securitate în rândul angajaților. Echipa voastră devine astfel nu doar mai sigură în fața amenințărilor digitale, dar și un activ valoros în menținerea securității informaționale a organizației.

Pachete CyberShield

- Alege Soluția Potrivită pentru Organizația Ta -

Indiferent dacă alegi CyberShield Core, cu accesul său facil la cursul video self-paced și raportarea detaliată pentru utilizatori, sau optezi pentru CyberShield Expert, cu capacitatea sa de a oferi un training mai avansat și personalizat, ambele soluții sunt proiectate pentru a asigura că angajații tăi sunt bine pregătiți pentru a face față provocărilor securității cibernetice.

Ambii piloni ai programului CyberShield sunt esențiali pentru construirea unei fundații solide de cunoștințe și practici de securitate în rândul angajaților, transformând fiecare membru al echipei într-un gardian digital competent.

Nu ești sigur ce să alegi?

Discută cu un consultant Bittnet Training!

Planifică o discuție

CyberShield CORE - Starter
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

CyberShield CORE - Business
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

CyberShield CORE - Enterprise
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

CyberShield EXPERT - Starter - Lunar
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

CyberShield EXPERT - Business - Lunar
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

CyberShield EXPERT - Enterprise - Lunar
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

CyberShield EXPERT - Starter - Anual
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

CyberShield EXPERT - Business - Anual
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

CyberShield EXPERT - Enterprise - Anual
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

Planifică o discuție cu noi
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.