Microsoft MB-920: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (ERP)

Acest curs, împreună cu MB-910: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM), înlocuiește cursul MB-901: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals.

Acest curs oferă o introducere în capacitățile financiare și operaționale ale Dynamics 365. Participanții se familiarizează cu conceptul de gestionare a resurselor (ERP) și cu următoarele aplicațiile financiare și operaționale: Dynamics 365 Supply Chain Management, Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Commerce , Dynamics 365 Human Resources și capacitățile ERP ale Dynamics 365 Project Operations.

Cui i se adresează?

Persoanele cu roluri diferite și în diferite etape ale carierei lor pot beneficia de acest curs fundamental: profesioniștii IT, oamenii responsabili de operațiuni, managerii de proiecte, antreprenorii și oricine dorește să fie expus la capacitățile financiare și operaționale ale Dynamics 365.

Ce vei învăța?

În acest curs vei învăța despre capacitățile și funcționalitatea următoarelor aplicații:

 • Dynamics 365 Supply Chain Management
 • Dynamics 365 Finance
 • Dynamics 365 Commerce
 • Dynamics 365 Human Resources
 • Dynamics 365 Project Operations (ERP)

Cerințe preliminare:

Pentru a se înscrie la acest curs, participanții ar trebui să aibă o înțelegere fundamentală a principiilor generale în gestionarea finanțelor și a operațiunilor într-un mediu de afaceri.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Este recomandat să continui cu:

Nu există cursuri recomandate după finalizarea acestui curs.

Programe de certificare

Acest curs îi pregătește pe participanți pentru susținerea examenului MB-920: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (ERP) și obținerea certificării de Microsoft Certified: Dynamics 365 Fundamentals (ERP).

Microsoft MB-920: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (ERP)

Detalii curs

Durată

2
zile

Preț

400 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

2. Basic

  Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
  DISCUTĂ CU UN CONSULTANT

   Menu