Microsoft MB-920 – Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (ERP)

Acest curs, împreună cu MB-910: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM), înlocuiește cursul MB-901: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals, care a fost retras de către Microsoft.

Cursul Microsoft MB-920 – Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (ERP) oferă o introducere în capacitățile financiare și operaționale ale Dynamics 365. Participanții se familiarizează cu conceptul de gestionare a resurselor (ERP) și cu următoarele aplicațiile financiare și operaționale: Dynamics 365 Supply Chain Management, Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Commerce , Dynamics 365 Human Resources și capacitățile ERP ale Dynamics 365 Project Operations.

Cui i se adresează?

Persoanele cu roluri diferite și în diferite etape ale carierei lor pot beneficia de acest curs fundamental: profesioniștii IT, oamenii responsabili de operațiuni, managerii de proiecte, antreprenorii și oricine dorește să fie expus la capacitățile financiare și operaționale ale Dynamics 365.

Ce vei învăța?

În acest curs vei învăța despre capacitățile și funcționalitatea următoarelor aplicații:

  • Dynamics 365 Supply Chain Management
  • Dynamics 365 Finance
  • Dynamics 365 Commerce
  • Dynamics 365 Human Resources
  • Dynamics 365 Project Operations (ERP)

Cerințe preliminare:

Pentru a se înscrie la acest curs, participanții ar trebui să aibă o înțelegere fundamentală a principiilor generale în gestionarea finanțelor și a operațiunilor într-un mediu de afaceri.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Modulul 1: Noțiuni fundamentale despre Dynamics 365 Supply Chain Management

Pentru început, cursul abordează conceptele de bază ale gestionării resurselor organizației apoi aprofundează elementele cuprinse în Dynamics 365 Supply Chain Management.

Modulul 2: Noțiuni fundamentale despre Dynamics 365 Finance

Acest modul oferă o introducere în Dynamics 365 Finance și a modului în care acesta sprijină contabilitatea și gestionarea conturilor de plătit și a conturilor de primit. Spre final, cursanții învață despre gestionarea și bugetarea cheltuielilor în Dynamics 365 Finance.

Modulul 3: Noțiuni fundamentale despre Dynamics 365 Commerce

Modulul al treilea adresează modul în care Dynamics 365 Commerce sprijină organizația, apoi se concentrează pe Dynamics 365 Fraud Protection și capacitățile sale.

Modulul 4: Noțiuni fundamentale despre Dynamics 365 Human Resources

În modulul 4 cursanții descoperă modul in care Dynamics 365 Human Resources poate sprijini procesul de gestionare a personalului din interiorul organizației.

Modulul 5: Noțiuni fundamentale despre Dynamics 365 Project Operations (ERP)

În ultima parte a cursului, participanții învață despre elementele din Dynamics 365 Project Operations (ERP) inclusiv toate etapele ciclului de viață ale proiectului

Recomandăm să continui cu:

Nu există cursuri recomandate după finalizarea acestui curs.

Programe de certificare

Acest curs îi pregătește pe participanți pentru susținerea examenului MB-920: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (ERP) și obținerea certificării de Microsoft Certified: Dynamics 365 Fundamentals (ERP).

Microsoft MB-920 – Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (ERP)

Microsoft MB-920: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (ERP)

Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.

Detalii curs

Durată

2
zile

Preț

240 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

1. Entry

        Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.