Microsoft Office – Access Part 3

Cursul Microsoft Office – Access Part 3 este conceput pentru persoanele care au o bază solidă în Access și doresc să devină competente în tehnicile avansate de gestionare a bazelor de date. Acest curs explorează caracteristicile și funcționalitățile avansate ale Access, echipând participanții cu abilitățile necesare pentru a proiecta baze de date complexe, a optimiza performanța și a dezvolta aplicații robuste. Prin exerciții practice și exemple din lumea reală, participanții vor dobândi o înțelegere cuprinzătoare a capacităților avansate de interogare, optimizare a bazelor de date, automatizare și dezvoltare de aplicații în Access.

Cui i se adresează?

Cui i se adresează?

Cursul Microsoft Access Advanced este destinat persoanelor care au o bună înțelegere a Access și doresc să devină competente în gestionarea avansată a bazelor de date.

Ce vei învăța?

Ce vei învăța?

La sfârșitul acestui curs, participanții vor fi capabili să:

  • Să proiecteze și să implementeze structuri complexe de baze de date cu mai multe tabele, stabilind relații și aplicând integritatea referențială.
  • Să utilizeze tehnici avansate de interogare, inclusiv interogări cu parametri, subinterogări și îmbinări, pentru a prelua și manipula datele în mod eficient.
  • Să optimizeze performanța bazei de date prin crearea de indici, optimizarea interogărilor și gestionarea eficientă a resurselor bazei de date.
  • Elaborarea de formulare și rapoarte avansate utilizând controale avansate, formatare condiționată și afișare dinamică a datelor.
  • Automatizarea sarcinilor de rutină și îmbunătățirea productivității prin utilizarea macrogramelor, VBA (Visual Basic for Applications) și programarea bazată pe evenimente.
  • Implementarea unor măsuri de securitate avansate pentru a proteja datele sensibile și a controla accesul utilizatorilor în cadrul bazelor de date Access.
  • Utilizarea tehnicilor avansate de analiză a datelor, inclusiv crearea de interogări cu taburi încrucișate, calcularea statisticilor de grup și lucrul cu interogări de acțiune.
  • Integrarea Access cu alte aplicații, cum ar fi Excel și Outlook, pentru a face schimb de date și a automatiza procesele.
  • Proiectați și construiți interfețe ușor de utilizat cu meniuri personalizate, ribbons și formulare de navigare.
  • Dezvoltați aplicații de baze de date robuste prin împărțirea bazei de date în componente front-end și back-end și prin implementarea regulilor de tratare a erorilor și de validare.

Cerințe preliminare:

Cerințe preliminare:

Completarea cursului Microsoft Office – Access Part 2.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Nu există agendă pentru acest curs.

Recomandăm să continui cu:

Recomandăm să continui cu:

Programe de certificare

Programe de certificare

MOS: Microsoft Office 2010

Microsoft Office – Access Part 3

Detalii curs

Durată

2
zile

Preț

260 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

4. Expert

Roluri asociate

Office User