Cursuri și Training IT

Linux Professional Institute

Linux Professional Institute (LPI)  reprezintă un standard global de certificare și este totodată o organizație de sprijin în carieră pentru profesioniștii open source. Cu peste 600.000 de examene susținute, este primul și cel mai mare organism de certificare Linux și open source neutru pentru furnizorii din lume.

LPI oferă o suită cursuri și programe de certificare concepute pentru a confirma competență tehnică și pentru a oferi noi șanse în a obține un job sau în a explora oportunități de afaceri.  Cursurile din portofoliul Bittnet sunt certificate oficial de Linux Professional Institute și sunt de nivel începător și avansat(Associate și Professional).

Programul de certificări LPIC este organizat pe trei niveluri, fiecare nivel având o certificare: Junior – LPIC1, Advanced – LPIC2 și Senior – LPIC3. Pentru certificarea LPIC-1 trebuie să treci două examene: 101 și 102. Certificarea LPIC- Advanced se trece cu susținerea a două examene: 201 și 202 iar pentru a obține această certificare, ai nevoie și de  obținerea certificării LPIC-1.

Bittnet poate oferi cursuri oficiale și custom, în funcție de nevoia și programul tău.  Trainingul live, la fața locului, poate fi efectuat la sediul clientului în România sau în centrul de training Bittnet din București. Cursurile live la distanță sunt oferite printr-un desktop interactiv.

Alege Bittnet Training și consolidează-ți abilitățile IT dorite!

Filtrează după Tehnologii/Roluri
Reset