Cursuri Outlook, Training Outlook și Certificare Outlook

Cerințe minime

Pentru acest curs, vor fi luate în considerare solicitările de minim 5 persoane.

Ești pregătit să devii un maestru al eficienței în gestionarea emailurilor, programării și organizării task-urilor? Dacă da, atunci cursul Microsoft Outlook este exact ce ai nevoie. Poate că deja folosești Microsoft Office Outlook în activitatea ta zilnică, dar cât de multe dintre funcțiile sale avansate cunoști cu adevărat?

Înainte de a continua să navighezi prin inbox-ul tău, luând o pauză din emailuri, consideră acest lucru: fiecare curs Outlook este o cheie către o mai bună eficiență, productivitate și organizare. Imaginilează-ți cum ar fi să îți optimizezi timpul și să îți gestionezi sarcinile cu o precizie incredibilă. Ei bine, acest lucru este posibil, și este chiar mai aproape decât crezi.

În acest training Microsoft Outlook, vei descoperi tehnici avansate și strategii ingenioase pentru a-ți transforma experiența de utilizare a Outlook-ului. Vei învăța să utilizezi funcții în msoutlook pentru a-ți organiza eficient agenda, să prioritizezi task-urile și să comunici mai eficient cu colegii și clienții tăi. Dar acestea sunt doar vârful aisbergului.

Interesul tău a fost captat, nu-i așa? Excelent. Pentru că acest curs Outlook nu este doar despre a naviga prin interfața familiară a Outlook-ului. Este despre a dezvălui secretele ascunse ale acestui instrument puternic și a le transforma într-o parte integrantă a fluxului tău de lucru zilnic.

În curând, vei afla cum să folosești Microsoft Outlook pentru a-ți gestiona eficient timpul, să personalizezi experiența ta de utilizare și să te sincronizezi perfect între dispozitive. Vei fi uimit de cât de mult poți face cu această aplicație, odată ce o cunoști cu adevărat. Nu este doar un training Outlook, este o oportunitate de a-ți transforma modul în care lucrezi.

Ești gata să îți duci abilitățile de gestionare a emailurilor și a task-urilor la un nivel cu totul nou? Atunci nu rata șansa de a te înscrie în cursul Microsoft Outlook și de a începe călătoria ta către eficiență și productivitate sporită. Așteaptă-te la surprize plăcute și la o evoluție rapidă în modul în care lucrezi. Este timpul să faci primul pas către un Outlook mai bun.

Cui i se adresează?

Cursuri Microsoft Outlook pentru începători:

Indiferent dacă sunteți la început de drum în utilizarea Microsoft Outlook sau doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de bază, cursurile Outlook pentru începători vă vor oferi o introducere detaliată în utilizarea acestui instrument esențial pentru gestionarea corespondenței electronice și a calendarului. Veți învăța cum să vă configurați contul de e-mail, să trimiteți și să primiți mesaje, să organizați și să gestionați contactele și să utilizați calendarul pentru a planifica întâlnirile și evenimentele.

Cursuri Microsoft Outlook avansați:

Pentru cei care doresc să devină experți în utilizarea Microsoft Outlook și să exploreze toate posibilitățile avansate ale acestui instrument, cursurile Outlook avansate sunt alegerea perfectă. Veți învăța cum să utilizați funcționalități avansate cum ar fi gestionarea eficientă a arhivei de e-mailuri, crearea de șabloane și semnături personalizate, automatizarea task-urilor repetitive folosind reguli și macrocomenzi, precum și integrarea Outlook-ului cu alte aplicații și platforme pentru o productivitate maximă.

Bittnet Training oferă și cursuri personalizate de Microsoft Outlook adaptate nevoilor specifice ale fiecărui business.

Ce vei învăța?

La finalizarea cursului Excel pentru începători veți ști cum să:

Înțelegerea Conceptelor Fundamentale ale Outlook și Importanța lor în Gestionarea Comunicării Electronice

 • Managementul eficient al e-mailurilor și calendarului reprezintă aspecte cruciale în mediul profesional contemporan.
 • Outlook oferă instrumentele necesare pentru a gestiona eficient mesajele, întâlnirile și contactele.

Compoziția și Trimiterea Mesajelor în Outlook

 • Învățați cum să compuneți și să formatați mesaje în Outlook pentru a transmite informații clare și concise.
 • Descoperiți modalitățile optime de atașare a fișierelor și de includere a imaginilor în mesajele dvs.

Citirea și Răspunsul la Mesaje în Outlook

 • Înțelegeți cum să gestionați fluxul de mesaje primite și să răspundeți prompt la acestea pentru a menține eficiența comunicării.
 • Explorați funcțiile de filtrare și sortare pentru a organiza și accesa rapid mesajele relevante.

Gestionarea Mesajelor, Calendarului și Contactelor în Outlook

 • Aflați cum să organizați mesajele în dosare și să utilizați regulile pentru a automatiza procesele de gestionare a mesajelor.
 • Învățați cum să programați întâlniri și evenimente în calendarul Outlook și să mențineți agenda actualizată.
 • Descoperiți metodele de gestionare a listei de contacte și de sincronizare a acestora cu alte dispozitive.

Lucrul cu Sarcini și Note în Outlook

 • Explorați modul în care Outlook vă poate ajuta să vă organizați sarcinile și să vă monitorizați progresul.
 • Aflați cum să creați și să gestionați notele pentru a înregistra idei și informații importante.

Personalizarea Mediului Outlook

 • Descoperiți opțiunile de personalizare ale interfeței Outlook pentru a vă adapta experiența utilizatorului la nevoile și preferințele dvs.
 • Învățați cum să configurați semnăturile, temele și alte setări pentru a vă reflecta personalitatea sau identitatea brandului.

Cerințe preliminare:

Elevii trebuie să aibă:

Familiaritate în utilizarea computerelor personale, precum și a mouse-ului și a tastaturii

Abilitatea de a utiliza Windows pentru a gestiona informațiile de pe computer

Abilitatea de a lansa și închide programe, de a naviga la informațiile stocate pe computer și de a gestiona fișiere și foldere

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Nu există agendă pentru acest curs.

Recomandăm să continui cu:

Programe de certificare

MOS: Microsoft Office 2010

Cursuri Outlook, Training Outlook și Certificare Outlook

Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.

Detalii curs

Durată

2
zile

Preț

200 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

2. Associate

Roluri asociate

Office User

    Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.

    FAQ cursuri Microsoft Outlook

    Care sunt beneficiile principale ale cursurilor Microsoft Outlook în contextul mediului de lucru actual?

    Cursurile Microsoft Outlook oferă o înțelegere profundă a funcțiilor și caracteristicilor cheie ale acestui instrument de gestionare a e-mailurilor și a programelor. Ele îmbunătățesc eficiența comunicării și organizării task-urilor în medii de lucru complexe.

    Ce conținut specific este acoperit în cadrul cursurilor Microsoft Outlook și cum se diferențiază în funcție de nivelul de expertiză?

    Cursurile Microsoft Outlook abordează aspecte precum gestionarea e-mailurilor, programarea întâlnirilor și a task-urilor, utilizarea listelor de contacte etc. Nivelul de expertiză variază de la începător la avansat, adaptându-se nevoilor individuale.

    Care sunt cerințele de participare și nivelul de cunoștințe prealabile recomandate pentru a urma un curs de instruire Microsoft Outlook?

    Pentru cursurile de instruire Microsoft Outlook, se recomandă cunoștințe de bază în utilizarea computerului și a sistemelor de operare, împreună cu o înțelegere minimă a conceptelor de e-mail și calendar.

    Cum sunt structurate și livrate cursurile Microsoft Outlook - online sau în persoană - și care este durata lor tipică?

    Cursurile Microsoft Outlook pot fi livrate atât online, cât și în persoană, în funcție de preferințele și necesitățile participanților. Durata lor poate varia de la câteva ore, pentru cursuri intensive, până la câteva săptămâni, pentru programe mai cuprinzătoare.

    Ce calificări sau acreditări sunt oferite participanților după finalizarea cu succes a cursurilor Microsoft Outlook?

    După finalizarea cu succes a cursurilor Microsoft Outlook, participanții pot primi certificate de absolvire, recunoscute în industrie, care atestă competențele dobândite în utilizarea eficientă a acestui instrument de gestionare a informațiilor.