Tipuri de training

Metode de livrare

Instructor led training (la client/Bittnet)

Clasele tip intructor led training sunt cursuri tradiționale în cadrul cărora atât predarea cât și participarea cursanților are loc fizic la sediul clientului sau la sediul Bittnet.

Self-paced training

Participarea într-o clasă self-paced presupune accesul la materialele de studiu și parcurgerea acestora în ritm propriu, fără a fi necesară prezența fizică în sala de curs a trainerului sau a cursantului.

Hybrid classroom

O clasă hibridă  îmbină modul de predare tradițional, ce presupune prezența fizică a cursantului în sala de curs alături de instructor, cu abordarea modernă de predare care este suplimentată cu o conexiune de tip “live streaming” bazată pe învățarea online, de la distanță, în timp real și simultan cu participanții din sala de curs.

Virtual classroom

Participarea într-o clasă virtuală presupune conectarea live / remote indifferent de locul în care se află participanții cursului. În cadrul acestei clase, predarea are loc live, de către un trainer, având acces la aceleași resurse tehnice și de învățare de care au parte cursanții în formatul instructor led training.

Modalitati de organizare

Open

În cadrul claselor open numărum minim de participanți necesar organizării este de 8 până la maxim 16 persoane. Participanții sunt diversificați, lucrând în mai multe companii.

Closed

Clasele de tip closed pot fi organizate atât la sediul clientului cât și la sediul nostru din București sau Cluj. Cursanții participanți în cadrul unei grupe vor fi exclusiv de la o singură companie, iar numărul minim de cursanți este 8.

 Cu mai mult de 15 ani de experiență în trainingul IT și peste 20.000 de studenți instruiți, Bittnet este partenerul de training pentru industria de IT din România. Considerăm că trainingul și experiența din viața reală ar trebui să meargă mână în mână pentru a oferi cele mai bune rezultate și, ca atare, instructorii noștri sunt, de asemenea și ingineri care se asigură că, pe lângă cunoștințele teoretice, aceștia aduc experiență și exemple din viața reală în cadrul cursului.

Menu