Cariere

Considerăm echipa Bittnet Training ca unul dintre cele mai valoroase active ale companiei, de aceea căutăm cei mai buni oameni și acordăm o atenție foarte mare procesului de recrutare. Membrii echipei noastre sunt consultanți creativi și cu experiență în derularea de proiecte complexe, precum și profesioniști în IT cu un portofoliu solid de certificări.

Dacă pozițiile existente nu se potrivesc cu experiența ta, dar îți dorești să faci parte din echipa noastră, trimite-ne CV-ul tău la jobs@bittnet.ro și te vom contacta în momentul în care vom avea un job care considerăm că ți se potrivește.

3 motive pentru a te alătura Echipei Bittnet

ECHIPA

Veți face parte dintr-o echipă foarte entuziastă, cu colegi optimisti și cu mintea deschisă, dornici să vă ajute să vă integrați cât mai curând posibil. De fapt, după prima lună în cadrul echipei, s-ar putea să simți că ești aici un an. Avem activități de grup, ne place să ieșim împreună, dar mai important este să menținem o comunicare constantă în fiecare zi, la birou. Bonus: pregătește-te să nu te plictisești de noi!

OPORTUNITĂȚILE DE DEZVOLTARE

Instruirea clienților noștri este la fel de importantă ca dezvoltarea angajaților noștri. Prin urmare, veți avea ocazia să creșteți profesional și să deveniți un adevărat expert în domeniul dvs. de expertiză, indiferent dacă este unul tehnic, de vânzări sau operațional. Veți obține sprijinul nostru complet în dezvoltarea voastră ulterioară, avem răbdare pentru a vă permite să obțineți din ce în ce mai multă expertiză și veți fi încurajați să oferiți și să primiți feedback pentru activitatea dvs. Inițiativele dvs. vor fi stimulate, așa că nu vă mirați dacă vom pune în practică ideile voastre noi!

CULTURA COMPANIEI

Valorile pe care le promovăm în fiecare zi și în fiecare context sunt profund legate de oamenii noștri, de opiniile personale și de filozofia managementului. Cu responsabilitate și atitudine potrivită, construim un mediu deschis și flexibil care încurajează colaborarea și inovarea, pentru a răsplăti angajaților noștri experiențe pozitive și unice. Veți obține responsabilitatea deplină pentru activitățile dvs., veți putea face lucrurile pe care le iubiți și le sunt bune, într-un mediu profesionist și prietenos. Am menționat ceva despre distracție? Vino și experimentează-ne drumul!

Ne bucurăm de oamenii care sunt alături de noi și de echipa noastră, de felul în care lucrăm împreună și de proiectele pe care le dezvoltăm colaborativ.

Află mai multe despre mediul nostru de lucru, despre experiența foștilor și actualilor colegi de echipă, despre inițiativele noastre pentru oameni pe contul Bittnet Training de pe undelucram.ro.

Menu