Cariere

Considerăm echipa Bittnet Training ca unul dintre cele mai valoroase active ale companiei, de aceea căutăm cei mai buni oameni și acordăm o atenție foarte mare procesului de recrutare. Membrii echipei noastre sunt consultanți creativi și cu experiență în derularea de proiecte complexe, precum și profesioniști în IT cu un portofoliu solid de certificări.

Dacă pozițiile existente nu se potrivesc cu experiența ta, dar îți dorești să faci parte din echipa noastră, trimite-ne CV-ul tău la jobs@bittnet.ro și te vom contacta în momentul în care vom avea un job care considerăm că ți se potrivește.

3 motive pentru a te alătura Echipei Bittnet

ECHIPA

Vei face parte dintr-o echipă foarte entuziastă, cu colegi optimiști și cu mintea deschisă, dornici să te ajute să te integrezi cât mai curând posibil. De fapt, după prima lună în cadrul echipei, s-ar putea să simți că ești aici de un an. Avem activități de grup, ne place să ieșim împreună, dar mai important este să menținem o comunicare constantă în fiecare zi. Bonus: pregătește-te să nu te plictisești de noi!

OPORTUNITĂȚILE DE DEZVOLTARE

Instruirea clienților noștri este la fel de importantă ca dezvoltarea angajaților noștri. Prin urmare, vei avea ocazia să crești profesional și să devii un adevărat expert în domeniul tău de expertiză, indiferent dacă este unul tehnic, de vânzări sau operațional. Vei obține sprijinul nostru complet în dezvoltarea ta ulterioară, avem răbdare pentru a-ți permite să obții din ce în ce mai multă expertiză și vei fi încurajat să oferi și să primești feedback pentru activitatea ta. Inițiativele tale vor fi stimulate, așa că nu te mira dacă vom pune în practică ideile tale noi!

CULTURA COMPANIEI

Valorile pe care le promovăm în fiecare zi și în fiecare context sunt profund legate de oamenii noștri, de opiniile personale și de filozofia managementului. Cu responsabilitate și atitudine potrivită, construim un mediu deschis și flexibil care încurajează colaborarea și inovarea, pentru a răsplăti angajații noștri cu experiențe pozitive și unice. Vei obține responsabilitatea deplină pentru activitățile tale, vei putea face lucrurile pe care le iubești, într-un mediu profesionist și prietenos. Am menționat ceva despre distracție? Vino și experimentează-ne!

Ne bucurăm de oamenii care sunt alături de noi și de echipa noastră, de felul în care lucrăm împreună și de proiectele pe care le dezvoltăm colaborativ.

Află mai multe despre mediul nostru de lucru, despre experiența foștilor și actualilor colegi de echipă, despre inițiativele noastre pentru oameni pe contul Bittnet Training de pe undelucram.ro.