Cursuri și Training IT

Oracle

Oracle continuă să fie unul dintre cele mai populare programe software de management al bazelor de date relaționale (RDBMS) din industria IT de astăzi. Poate fi găsit pe fiecare versiune de UNIX, pe majoritatea versiunilor de Windows și pe o varietate de alte platforme.

Ca centru autorizat de training Oracle, putem să oferim cursuri certificate Oracle în regim self-study sau în clasă. Dacă dorești să înveți despre Oracle Database, Oracle MySQL, Oracle Data Management, Oracle Application Development, Oracle IT Infrastructure, Oracle Java, cursurile sunt livrate de instructori cu experiență vastă care îți oferă exemple reale cu aplicabilitate imediată.

Fiecare dintre trainerii Bittnet aduc din experiența lor practică la clase. De asemenea, specialiștii noștri în educație te pot ajuta să te pregătești pentru orice examen de certificare Oracle.

Bittnet poate oferi cursuri oficiale și custom, în funcție de nevoia și programul tău.  Trainingul live, la fața locului, poate fi efectuat la sediul clientului în România sau în centrul de training Bittnet din București. Cursurile live la distanță sunt oferite printr-un desktop interactiv. Alege Bittnet Training și consolidează-ți abilitățile IT dorite!

Filtrează după Tehnologii/Roluri
Reset