Microsoft Office – PowerPoint Part 3

Cerințe minime

Pentru acest curs, vor fi luate în considerare solicitările de minim 5 persoane.

Cursul Microsoft Office – PowerPoint Part 3 este conceput pentru a dota participanții cu abilități și tehnici avansate pentru a crea prezentări dinamice și de impact cu ajutorul Microsoft PowerPoint. Acest curs este adaptat pentru persoanele care au deja o bază solidă în PowerPoint și doresc să își ducă abilitățile de proiectare și realizare a prezentărilor la nivelul următor. Participanții vor explora caracteristicile avansate, opțiunile de personalizare și integrarea multimedia pentru a crea prezentări atractive și profesionale.

Cui i se adresează?

Cursul Microsoft Office – PowerPoint Part 3 este ideal pentru persoanele care au o înțelegere solidă a noțiunilor de bază ale PowerPoint și doresc să-și îmbunătățească abilitățile pentru a crea prezentări profesionale și de impact.

Ce vei învăța?

La sfârșitul acestui curs, participanții vor fi capabili să:

 • Să proiecteze și să livreze prezentări atractive din punct de vedere vizual, utilizând tehnici avansate de proiectare a diapozitivelor, inclusiv layout-uri de diapozitive personalizate, diapozitive principale și teme.
 • Să includă elemente multimedia, cum ar fi audio, video și animații, pentru a spori impactul vizual și interactivitatea prezentărilor.
 • Să creeze prezentări interactive și dinamice folosind hyperlink-uri, butoane de acțiune și navigare personalizată.
 • Să utilizeze efecte avansate de animație și tranziție pentru a da viață diapozitivelor și a crea prezentări fluide și captivante.
 • Să își perfecționeze abilitățile de realizare a prezentărilor, inclusiv utilizarea funcției de “presenter view”, repetarea timpilor și realizarea prezentărilor de la distanță.
 • Crearea de forme, diagrame și infografice personalizate utilizând instrumentele avansate de desen și editare din PowerPoint.
 • Să colaboreze eficient prin utilizarea comentariilor, revizuirea și urmărirea modificărilor și integrarea feedback-ului de la mai mulți colaboratori.
 • Personalizarea interfeței PowerPoint și automatizarea sarcinilor repetitive utilizând macro-uri și VBA (Visual Basic for Applications).
 • Să integreze PowerPoint cu alte aplicații Microsoft Office, cum ar fi Word și Excel, pentru a valorifica datele și a eficientiza fluxurile de lucru.

Cerințe preliminare:

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Nu există agendă pentru acest curs.

Recomandăm să continui cu:

Nu există recomandări.

Programe de certificare

MOS: Microsoft Office 2010

Microsoft Office – PowerPoint Part 3

Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.

Detalii curs

Durată

2
zile

Preț

160 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

4. Expert

Roluri asociate

Office User

    Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.