Cursuri și Training IT

Mile2

Mile2 este o companie de securitate în domeniul tehnologiei informației care dezvoltă și oferă certificări acreditate în domeniul securității cibernetice. Programele de securitate tehnologică ale companiei sunt utilizate în sectorul public și privat, inclusiv de către Boeing, Departamentul Apărării Naționale din Canada, Agenția Națională de Securitate, Forțele Aeriene ale Statelor Unite, Comitetul pentru Sisteme de Securitate Națională (CNSS), Biroul Federal de Investigații al SUA și altele.

Mile2 oferă peste 30+ programe de certificare. Programul de formare al Mile2 este împărțit în 3 domenii cheie din sectorul INFOSEC:

  • Management
  • Recovery
  • Prevention

Aceste 3 domenii cheie se concentrează pe locuri de muncă “bazate pe roluri” în peste 10 discipline diferite (“Forensics”, “IS Management”, “Pen Testing”, “Auditing” etc.).

Fiecare certificare pornește de la cursurile de nivel 100 Foundational până la cursurile avansate de nivel 400.

Un student poate începe cu ZERO experiență în domeniul securității informațiilor sau IT și își poate croi drum spre o nouă carieră esențială!

Suportul de curs Mile2 a fost aprobat de către Comitetul pentru Sisteme de Securitate Națională (CNSS) al NSA pentru Standardele Naționale de Formare.

Programul de evaluare a cursurilor de asigurare a informației (Information Assurance Courseware Evaluation – IACE) asigură consistența formării și educației în domeniul tehnologiei pentru industria de securitate a informațiilor.

Filtrează după Tehnologii/Roluri
Reset