Cursuri IT Autorizate A.D.R.

 
Eligibile prin Programul PNRR

 
Exclusiv pentru IMM-uri

DESCOPERĂ POTENȚIALUL PNRR PENTRU AFACEREA TA!

Descoperă cum PNRR, susținut de UE, poate revoluționa afacerea ta. PNRR se concentrează pe digitalizare și inovație, stimulând economia și creând noi oportunități de muncă.

Consorțiul condus de Equatorial Gaming și din care fac parte Bittnet Systems și The E-Learning Company - Docentix (companii parte din pilonul de Educație al Grupului) a obținut cel mai mare punctaj în evaluarea tehnică, acumulând 98,95 puncte din 100, clasându-se astfel pe primul loc în lista partenerilor selectați de ADR ca furnizor de formare profesională în competențe digitale pentru angajații IMM-urilor din România.

Sub egida Autorității pentru Digitalizarea României (ADR), IMM-urile pot accesa fonduri nerambursabile de până la 17.000 euro pentru formarea și recalificarea angajaților, fie cu normă întreagă, fie cu program parțial. Aceasta este ocazia ta de a dezvolta competențe tehnologice avansate în echipa ta, mărind competitivitatea și extinderea afacerii. Înregistrează-te acum și fii printre primii care beneficiază de această oportunitate unică.

DOMENII TEHNICE CHEIE PENTRU VIITORUL AFACERII TALE

Prin programele noastre, membrii echipei tale vor fi echipați să îmbrățișeze schimbările digitale, aducând inovații și eficiență în fiecare aspect al afacerii tale. Să explorăm împreună potențialul fiecărei tehnologii:

Internet of Things (IoT)

Transformă modul în care afacerea ta interacționează cu lumea, conectând dispozitive pentru date în timp real, îmbunătățind eficiența operațională și stimulând inovația.

Cloud Technologies

Accesează resurse IT flexibile și scalabile. Reduce costurile de infrastructură și asigură continuitatea afacerii, deschizând calea către un model de afaceri mai agil și adaptabil.

Big Data

Exploatează puterea datelor pentru a lua decizii strategice informate. Analizează tendințele de piață și comportamentul consumatorilor pentru a-ți orienta afacerea spre succes.

Învățarea Automată (ML)

Automatizează procesele și îmbunătățește luarea deciziilor prin algoritmi care învață din date. Este cheia pentru a-ți optimiza operațiunile și a rămâne competitiv.

Inteligența Artificială (AI)

Implementează soluții AI pentru a eficientiza procesele, de la gestionarea relațiilor cu clienții la analiza avansată de date, deschizând noi posibilități de creștere.

Automatizarea Proceselor Robotice (RPA)

Elimină sarcinile repetitive și crește productivitatea. RPA poate transforma fluxurile de lucru, economisind timp și resurse.

Blockchain

Introduce transparență și securitate în tranzacții, ideal pentru gestionarea eficientă a activelor digitale și pentru creșterea încrederii clienților.

Cyber-Physical Systems

Integrează tehnologia avansată în procesele fizice pentru un control mai bun și eficiență sporită, esențială pentru sistemele moderne de producție.

Additive Manufacturing (Imprimare 3D)

Adaugă flexibilitate în producție, reducând costurile și deschizând posibilități pentru inovare și personalizare.

De ce este Bittnet Training furnizorul de cursuri IT potrivit?

+39.000

Persoane instruite

+1.500

Cursuri IT

+80.000

Ore de Training IT

+23

Ani de Experiență

Încă de la început, Bittnet a fost materializarea dorințelor noastre de a face business "diferit" față de ce toată lumea este obișnuită. Bazându-ne pe experiența noastră tehnică, precum și pe valorile noastre de business (transparență, flexibilitate, orientare către clienți), ne străduim să aducem cel mai bun rezultat posibil pentru nevoile tale.

Ai nevoie de sprijin în dezvoltarea proiectului de finanțare?

Discută cu un consultant Bittnet Training!

Discută cu un consultant

Discută cu un consultant
Lăsă-ne datele tale și detalii despre nevoia specifică de training IT, iar un consultant Bittnet Training te va contacta.