Cursuri și Training IT

VMware

Virtualizarea este procesul de creare a unei reprezentări (virtuale) bazate pe software a aplicațiilor, serverelor, stocării și rețelelor. Este cea mai eficientă modalitate de a reduce cheltuielile IT, sporind în același timp eficiența și agilitatea pentru organizațiile de toate dimensiunile.

Ca să înveți cum funcționează virtualizarea și cum să o integrezi ca soluție, Bittnet îți oferă un portofoliu larg de cursuri VMware – inclusiv vSphere, vCloud și vCenter și programe de certificări VMware – cum ar fi Cloud, Data Center Virtualization, End User Computing și Cloud Applications Platform.

Trainerii noștri au o pregătire tehnică și didactică avansată, livrează prezentări interactive și îi ajută pe cursanți să dobândească cunoștințele și abilitățile specifice din zona de virtualizare de care ai nevoie. În plus, opțiunile noastre convenabile și flexibile de training facilitează procesul de învățare. Acum poți accesa cursurile oricând și oriunde prin varianta de cursuri online, în regim self-study.

Alege Bittnet Training și consolidează-ți abilitățile IT dorite!

Filtrează după Tehnologii/Roluri
Reset