Cursuri Access, Training Access și Certificare Access

Cerințe minime

Pentru acest curs, vor fi luate în considerare solicitările de minim 5 persoane.

Cursul Microsoft Access Beginner este conceput pentru a oferi participanților o bază solidă în utilizarea Microsoft Access, un sistem puternic de gestionare a bazelor de date. Acest curs este special conceput pentru persoanele care au puțină sau nici o experiență anterioară cu Access și își propune să le ofere abilități esențiale pentru a crea, gestiona și analiza în mod eficient baze de date. Prin exerciții practice și exemple practice, participanții vor căpăta încredere în utilizarea caracteristicilor și funcționalităților cheie ale Access pentru a-și îmbunătăți capacitățile de gestionare a datelor.

În universul dinamic al tehnologiei, Microsoft Access rămâne un pilon fundamental al eficienței organizaționale. Pentru mulți, acest program rămâne încă un mister criptic, un tărâm al posibilităților încă neexplorate. Dar ce-ar fi dacă am sparge această enigmă și am dezvălui toate secretele puterii MS Access? Ei bine, iată unde intervin cursurile Microsoft Access. Acestea nu sunt doar simple lecții; sunt faruri care luminează căile spre o mai mare productivitate și control asupra datelor. Trainingul Access este cheia către descifrarea întregului potențial al acestei platforme sofisticate. Nu este doar despre învățarea unor comenzi sau funcții; este despre însușirea abilităților necesare pentru a transforma datele în informații utile și acționabile. Cu fiecare lecție, descoperiți mai mult din capacitatea incredibilă a Microsoft Access de a organiza și analiza datele cu precizie chirurgicală. Indiferent dacă sunteți la începutul călătoriei dvs. cu MS Office Access sau căutați să vă perfecționați abilitățile existente, aceste cursuri de Access vă vor ghida pas cu pas către domnia completă a datelor. Este timpul să transformăm informația în putere și să punem Microsoft Access în centrul arsenalului nostru digital.

Cui i se adresează?

Cursuri Microsoft Access pentru începători:

Dacă sunteți la început de drum în utilizarea Microsoft Access sau doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de bază în gestionarea bazelor de date, cursurile Access pentru începători sunt soluția perfectă. Vă vom oferi o introducere detaliată în interfața Microsoft Access, modul de creare și gestionare a bazelor de date, proiectarea tabelelor și introducerea datelor. De asemenea, veți învăța să creați interogări simple pentru extragerea datelor și să utilizați formulare pentru introducerea și modificarea datelor într-un mod intuitiv.

Cursuri Microsoft Access nivel mediu:

Pentru utilizatorii intermediari de Microsoft Access, cursurile Access de nivel mediu vă vor ajuta să explorați funcționalități mai avansate și să vă optimizați fluxul de lucru în gestionarea bazelor de date. Vom acoperi subiecte precum crearea de relații între tabele, proiectarea și implementarea interogărilor complexe pentru analiza datelor, utilizarea rapoartelor pentru prezentarea informațiilor și integrarea de formulare și rapoarte pentru crearea unei interfețe utilizator prietenoase și eficiente.

Cursuri Microsoft Access avansați:

Pentru cei care doresc să devină experți în utilizarea Microsoft Access și să exploreze toate posibilitățile avansate ale acestui instrument puternic, cursurile noastre avansate sunt alegerea perfectă. Vom explora subiecte precum crearea de formulare și rapoarte personalizate cu ajutorul macrocomenzilor și a scripturilor VBA, gestionarea securității și a accesului la bazele de date, importul și exportul de date între diverse surse, precum și optimizarea performanței bazei de date pentru o experiență eficientă și scalabilă.

Acest curs este potrivit pentru:

 • Profesioniștii și studenții care doresc să își îmbunătățească abilitățile de gestionare a datelor.
 • Proprietarii de afaceri mici sau antreprenorii care doresc să își eficientizeze procesele de gestionare a datelor.
 • Personalul administrativ și managerii de birou responsabili de menținerea și organizarea datelor.
 • Persoanele care trec la roluri care necesită abilități de bază în gestionarea bazelor de date.
 • Oricine este interesat să dobândească o înțelegere solidă a modului de lucru eficient cu Microsoft Access în scopuri personale sau profesionale.

Bittnet Training oferă și cursuri personalizate de Microsoft Access adaptate nevoilor specifice ale fiecărui business.

Ce vei învăța?

La finalizarea cursului Access pentru începători veți ști:

Înțelegerea Conceptelor Fundamentale ale Bazelor de Date Relaționale și Rolul lor în Gestionarea Datelor

 • Managementul datelor este esențial în mediul afacerilor moderne, iar bazele de date relaționale oferă structuri robuste pentru organizarea și accesarea acestora.
 • Înțelegerea conceptelor precum tabele, relații și interogări este crucială pentru gestionarea eficientă a datelor în Microsoft Access.

Crearea și Proiectarea unei Noi Baze de Date în Microsoft Access

 • Învățați să proiectați structura unei baze de date în Access, inclusiv crearea de tabele cu câmpuri adecvate, dimensiuni și proprietăți.
 • Explorați procesul de stabilire a relațiilor între tabele pentru a asigura integritatea datelor și eficiența operațiunilor.

Importarea și Exportarea Datelor în Microsoft Access

 • Descoperiți cum să importați date din surse externe, cum ar fi fișierele Excel sau text, în baza de date Access.
 • Învățați cum să exportați date din Access în alte formate de fișiere pentru partajare sau raportare.

Construirea și Utilizarea Interogărilor în Microsoft Access

 • Explorați procesul de construire a interogărilor în Access pentru a prelua și filtra datele în funcție de criterii specifice.
 • Învățați să utilizați diferite tipuri de interogări, cum ar fi interogările de selecție, actualizare și adăugare, pentru a manipula datele eficient.

Proiectarea și Utilizarea Formularelor în Microsoft Access

 • Elaborați formulare intuitive și ușor de utilizat în Access pentru introducerea, vizualizarea și modificarea datelor.
 • Descoperiți opțiunile de personalizare ale formularelor pentru a le adapta la nevoile specifice ale utilizatorilor și ale aplicației.

Generarea Rapoartelor Eficiente în Microsoft Access

 • Aflați cum să elaborați rapoarte atractive și organizate vizual pentru a prezenta datele într-un mod eficient.
 • Explorați opțiunile de formatare și de agregare a datelor pentru a produce rapoarte care să ofere informații valoroase pentru decizii.

Aplicarea Tehnicilor de Validare a Datelor și de Analiză în Microsoft Access

 • Utilizați funcțiile de validare a datelor în Access pentru a asigura acuratețea și integritatea informațiilor stocate.
 • Învățați tehnici simple de analiză a datelor, inclusiv sortarea, filtrarea și calculul de bază, pentru a extrage informații relevante din baza de date.

Tehnici de Economisire a Timpului și de Creștere a Productivității în Microsoft Access

 • Descoperiți comenzi rapide și tehnici eficiente pentru a economisi timp și a crește productivitatea atunci când lucrați cu Access.
 • Învățați să utilizați scurtături de tastatură, macrocomenzi și alte instrumente pentru a accelera fluxul de lucru și pentru a realiza sarcini repetitive mai rapid și mai eficient.

Noțiuni de Bază ale Normalizării în Proiectarea Bazelor de Date

 • Explorați conceptele de normalizare a bazelor de date și înțelegeți importanța lor în proiectarea unei structuri eficiente a bazei de date.
 • Aflați cum să aplicați principiile de normalizare pentru a evita redundanța și inconsistentele în date.

Cerințe preliminare:

Nu există condiții prealabile specifice pentru acest curs. Cu toate acestea, se recomandă cunoștințe de bază de utilizare a calculatorului și familiaritate cu suita Microsoft Office pentru a asigura o experiență de învățare fără probleme.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Nu există agendă pentru acest curs.

Programe de certificare

MOS: Microsoft Office 2010

Cursuri Access, Training Access și Certificare Access

Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.

Detalii curs

Durată

2
zile

Preț

200 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

1. Entry

Roluri asociate

Office User

    Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.

    FAQ cursuri Microsoft Access

    Care sunt avantajele învățării și utilizării Microsoft Access în gestionarea bazelor de date în mediul de afaceri

    Microsoft Access oferă o platformă puternică și ușor de utilizat pentru crearea și gestionarea bazelor de date, facilitând organizarea eficientă a datelor și generarea rapoartelor relevante pentru luarea deciziilor.

    Ce cunoștințe și abilități sunt necesare pentru a urma cu succes cursurile de Microsoft Access pentru începători?

    Pentru a urma cursurile de Microsoft Access pentru începători, este util să aveți cunoștințe de bază despre lucrul cu computerele și cu software-ul Microsoft Office, dar nu este necesară experiență anterioară în utilizarea bazelor de date.

    Cum diferă cursurile de nivel intermediar și avansat în Microsoft Access în ceea ce privește conținutul și obiectivele lor?

    Cursurile de nivel intermediar se concentrează pe funcții mai avansate ale Access, cum ar fi crearea de interogări complexe și formulare personalizate, în timp ce cursurile de nivel avansat abordează subiecte precum normalizarea bazelor de date și crearea de rapoarte sofisticate.

    Care sunt principalele module sau subiecte acoperite într-un curs tipic de Microsoft Access?

    Cursurile de Microsoft Access tipice acoperă aspecte precum introducerea în conceptele de bază ale bazelor de date, proiectarea și crearea tabelelor, crearea de interogări și rapoarte, gestionarea datelor și utilizarea instrumentelor de automatizare.

    Ce tipuri de suport sau resurse suplimentare sunt disponibile pentru participanții la cursurile Microsoft Access?

    Participanții la cursurile Microsoft Access pot beneficia de materiale de curs, manuale, tutoriale online, sesiuni de întrebări și răspunsuri, precum și asistență directă din partea instructorilor calificați.