Cursuri și Training IT

Amazon Web Services

Tendințele actuale de business arată că organizațiile au nevoie de persoane cu abilități de cloud care să le ajute să-și transforme afacerea. Cursurile AWS (Amazon Web Services) livrate de un instructor oferă o abordare practică și interactivă de aprofundare a fundamentelor și conceptelor avansate ale serviciilor AWS.

Bittnet Training îți oferă cursuri de certificare Amazon care să te ajute să dezvolți abilitățile și cunoștințele necesare pentru a optimiza procesele de business care se bazează pe arhitectură cloud AWS.

Programele de training AWS sunt disponibile în două variante live:“la fața locului” sau “ la distanță”. Trainingul live, la fața locului poate fi efectuat la sediul clientului în România sau în centrul de training Bittnet din București. Cursurile live, la distanță sunt oferite printr-un desktop interactiv.

Indiferent de nivelul tău de pregătire, trainerii noștri te pot îndruma cum să îți construiești un plan de învățare și dezvoltare a abilităților AWS Cloud în baza celor deja existente.  Avem experiență vastă în organizarea și livrarea cursurilor oficiale dar și a celor personalizate și putem construi împreună un plan adecvat nevoilor tale. Alege Bittnet Training și consolidează-ți abilitățile de cloud dorite!