Cursuri și Training IT

CompTIA

CompTIA

Certificarile CompTIA sunt recunoscute la nivel mondial. Cursurile și certificarile CompTIA sunt concepute pentru a-ți valida capacitatea de a îndeplini anumite roluri în cadrul echipei IT. Portofoliul CompTIA este aliniat cu infrastructura IT și traseele de carieră în domeniul securității cibernetice.

Pornind de la acest aspect, cursurile sunt concepute pe un traseu care începe de la un nivel de bază la nivel de expert, fiecare certificare oferind o experiență suplimentară. De exemplu, certificarea CompTIA A+ este una preliminară, este baza cu care pornești pentru a obține o poziție de entry-level în IT. Prin aceasta îți este recunoscut oficial că înțelegi și cunoști elementele de bază care implică lucrul cu hardware-ul, rețelele și sistemele informatice.

Indiferent că preferi trainingul self-study sau la clasă, Bittnet poate acoperi oricare dintre variante, inclusiv module custom, în funcție de nevoia și programul tău. Trainingul live, la fața locului, poate fi efectuat la sediul clientului în România sau în centrul de training Bittnet din București. Cursurile live la distanță sunt oferite printr-un desktop interactiv.

Alege Bittnet Training și consolidează-ți abilitățile IT dorite!

Filtrează după Tehnologii/Roluri
Reset