Cursuri IT din portofoliul Bittnet Training

Avem cel mai vast portofoliu de cursuri IT de pe piata, acesta continand mai mult de 1500 de cursuri.

Portofoliul nostru se axeaza pe Cisco, Microsoft, Microsoft Office, VMware (cursuri care sunt livrate prin partneri autorizati de training), Linux, Oracle, Amazon Web Services, Citrix, IBM, ITIL® (folosit sub permisiunea AXELOS Limited. Toate drepturile sunt rezervate.), RedHat, Adobe, Avaya, Dell – SonicWall, EMC, HP, Juniper, SAP.

Intregul portofoliu de training acopera subiecte precum Microsoft Office (Excel, Word, etc), Linux, crearea de rețele, programare, sisteme de operare, securitate cibernetică, telefonie, video, virtualizare, centru de date, stocare de date, baze de date, design web etc.

Cursuri IT Bittnet Training

 Cu mai mult de 15 ani de experiență în trainingul IT și peste 20.000 de studenți instruiți, Bittnet este partenerul de training pentru industria de IT din România. Considerăm că trainingul și experiența din viața reală ar trebui să meargă mână în mână pentru a oferi cele mai bune rezultate și, ca atare, instructorii noștri sunt, de asemenea și ingineri care se asigură că, pe lângă cunoștințele teoretice, aceștia aduc experiență și exemple din viața reală în cadrul cursului.

Contact cursuri

Completează formularul și ia legătura cu un consultant Bittnet Training

New call-to-action
Menu