Cursuri și Training IT

ISTQB

ISTQB® (International Software Testing Qualifications Board) a fost fondată în noiembrie 2002 și este o asociație non-profit înregistrată în Belgia care conectează comunitatea internațională de specialiști în testare a software-ului și încurajează cercetarea în această direcție.

ISTQB® a creat cea mai de succes schemă din lume pentru certificarea competențelor în testare software și oferă certificări recunoscute internațional numite ‘ISTQB Certified Tester’. Scopul principal este de a defini și menține un ansamblu oficial de cunoștințe care să le permită testerilor să fie certificați în baza acestora, conform cu cele mai bune practici.

Certificările oferite de ISTQB sunt Foundation CTFL și Advanced CTAL. Indiferent că preferi trainingul la distanță sau în clasă, Bittnet poate acoperi oricare dintre variante, inclusiv module custom, în funcție de nevoia și programul tău.  Trainingul live, la fața locului, poate fi efectuat la sediul clientului în România sau în centrul de training Bittnet din București. Cursurile live la distanță sunt oferite printr-un desktop interactiv.

Alege Bittnet Training și consolidează-ți abilitățile IT dorite!

Filtrează după Tehnologii/Roluri
Reset