Microsoft DP-900 – Microsoft Azure Data Fundamentals

În cursul Microsoft DP-900 – Microsoft Azure Data Fundamentals participanții învață despre fundamentele bazelor de date într-un mediu cloud, cum să lucreze cu serviciile de date cloud și care sunt serviciile de date cloud în cadrul Microsoft Azure.

Ei află despre datele relaționale, non-relaționale, big data și modul în care această tehnologie este implementată cu Microsoft Azure. De asemenea, participanții la cursul de IT online (live virtual) Microsoft Azure Fundamentals explorează și opțiunile de procesare disponibile pentru construirea soluțiilor de analiză a datelor în Azure: Azure Synapse Analytics, Azure Databricks și Azure HDInsight.

La final, participanții descoperă ce este Power BI, care sunt elementele sale constitutive și cum se pot utiliza.

Cui i se adresează?

Acest curs se adresează persoanelor care plănuiesc să lucreze cu date în cloud și doresc să cunoască serviciile de date cloud în Microsoft Azure. Conținutul acestui curs este aliniat la obiectivele de învățare vizate de examenul DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals.

Ce vei învăța?

În cadrul cursului Microsoft DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals vei învăța despre:

  • Conceptele de date fundamentale în Azure
  • Conceptele de date relaționale în Azure
  • Conceptele de date non-relaționale în Azure
  • Identificarea componentelor unui depozit de date modern în Azure

Cerințe preliminare:

Pentru a se înscrie la cursul Microsoft DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals, participanții ar trebui să fie familiarizați cu informații de bază despre lucrul cu tabele de date și vizualizarea datelor utilizând diagrame.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Modulul 1: Concepte fundamentale despre bazele de date

În primul modul al cursului Microsoft DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals participanții învață despre elementele fundamentale ale lucrului cu baze de date într-un mediu cloud. Apoi explorează rolurile, sarcinile și responsabilitățile din lumea datelor și înțeleg serviciile de date cloud în cadrul Microsoft Azure.

Modulul 2: Datele relaționale în Azure

Ulterior, cursanții explorează ofertele de date relaționale precum și asigurarea accesului și implementarea bazelor de date relaționale. Apoi află cum să interogheze datele relaționale prin soluții de date cloud cu Azure.

Modulul 3: Explorați datele non-relaționale în Azure

În al treilea modul, participanții învață despre serviciile de date non-relaționale și despre furnizarea și implementarea bazelor de date non-relaționale și a magazinelor de date non-relaționale cu Microsoft Azure.

Modulul 4: Explorați analizele moderne ale depozitului de date în Azure

În ultima parte a cursului Microsoft DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals, participanții descoperă opțiunile de procesare disponibile pentru construirea soluțiilor de analiză a datelor în Azure. Pentru asta, cursanții explorează Azure Synapse Analytics, Azure Databricks și Azure HDInsight. De asemenea, ei învață și despre ce este Power BI, care sunt elementele sale constitutive și cum lucrează împreună.

Recomandăm să continui cu:

Programe de certificare

Acest curs îi pregătește pe participanți pentru susținerea examenului Microsoft DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals și obținerea certificării de Microsoft Certified: Azure Data Fundamentals.

Microsoft DP-900 – Microsoft Azure Data Fundamentals

Microsoft DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals

Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.

Detalii curs

Durată

1
zile

Preț

240 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

1. Entry

Roluri asociate

Data Engineer, Database Administrator

        Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.