Microsoft AZ-900 – Azure Fundamentals

Cursul Microsoft AZ-900 – Azure Fundamentals în versiunea de 1 zi oferă cunoștințe fundamentale despre conceptele de bază în Azure precum și o prezentare generală a serviciilor și soluțiilor Azure disponibile.  El prezintă și instrumente de management, noțiuni de securitate (generale și de rețea), confidențialitate și conformitate în Azure, precum și informații despre gestionarea costurilor Azure în funcție de nivelul de servicii agreat.

Cunoștințele dobândite în acest curs stau la baza tuturor cursurilor Azure din portofoliul vendorului Microsoft. Conținutul cursului se aliniază obiectivelor examenului AZ-900.

Cui i se adresează?

Acest curs este potrivit pentru profesioniștilor cu cunoștințe generale de IT care încep să lucreze cu Azure și își doresc să învețe despre ofertele Azure. Acest curs nu oferă un permis Azure sau timp în clasă pentru ca studenții să facă activități practice. Elevii pot obține o încercare gratuită și pot face explicațiile în afara orelor de curs.  Participanții acestui curs vor câștiga încredere pentru a lua alte cursuri și certificări precum Azure Administrator.

Ce vei învăța?

În cadrul cursului Microsoft AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals vei învăța despre:

 • Elementele de bază ale cloud computing și Azure și cum să începeți cu abonamentele și conturile Azure.
 • Avantajele utilizării serviciilor de cloud computing, și să faceți diferența între categoriile și tipurile de cloud computing și cum să examinați diferitele concepte, resurse și terminologie care sunt necesare pentru a lucra cu arhitectura Azure.
 • Serviciile de bază disponibile cu Microsoft Azure.
 • Soluțiile de bază care cuprind o gamă largă de instrumente și servicii de la Microsoft Azure.
 • Caracteristicile generale de securitate și securitatea rețelei și cum puteți utiliza diferitele servicii Azure pentru a vă asigura că resursele dvs. cloud sunt sigure, securizate și de încredere.
 • Caracteristicile de identitate, guvernanță, confidențialitate și conformitate și cum vă poate ajuta Azure să vă asigurați accesul la resursele cloud, ce înseamnă construirea unei strategii de guvernare în cloud și modul în care Azure aderă la standardele comune de reglementare și de conformitate.
 • Factorii care influențează costurile, instrumentele pe care le puteți utiliza pentru a estima și gestiona cheltuielile în cloud și modul în care acordurile de nivel de servicii (SLA) Azure vă pot afecta deciziile de proiectare a aplicației.

Cerințe preliminare:

Nu există cerințe preliminare pentru a te înscrie la Cursul Microsoft AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Module 1: Cloud Concepts
In this module, you’ll take an entry level end-to-end look at Azure and its capabilities, which will provide you with a solid foundation for completing the available modules for Azure Fundamentals.

Module 2: Core Azure Services
In this module, you learn about core Azure services like Azure database, Azure compute, Azure storage, and Azure Networking.

Module 3: Core Solutions
In this module, you’ll learn about AI machine learning, Azure DevOps, monitoring fundamentals, management fundamentals, serverless computing fundamentals. and IoT fundamentals.

Module 4: General security and networking features
In this module, you will learn how to protect yourself against security threats, and secure your networks with Azure.

Module 5: Identity, Governance, Privacy, and Compliance
In this module, you will learn about Azure identity services, how to build a cloud governance strategy, and privacy, compliance and data protection standards on Azure.

Module 6: Azure Pricing and Lifecycle
In this module, you will learn how to plan and manage Azure costs, and how to choose the right Azure services though SLAs and service lifecycle.

Programe de certificare

Acest curs îi pregătește pe participanți pentru susținerea examenului Microsoft SC-900:  Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals și obținerea certificării de Microsoft Certified: Security, Compliance, and Identity Fundamentals.

Microsoft AZ-900 – Azure Fundamentals

Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.

Detalii curs

Durată

1
zile

Preț

240 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

1. Entry

Roluri asociate

Administrator, Cloud Architect, Cloud Engineer, Data Analyst, Data Engineer, Data Scientist, Database Administrator, Developer, Security Engineer

    Solicită ofertă personalizată pentru 2 sau mai multe persoane.