Cursuri și Training IT

DevOps Artisan

DevOps

DevOps este un set de practici care combină strategic acțiunile necesare dezvoltării software-ului (Dev) și desfășurării operațiunilor IT (Ops). Acesta își propune să scurteze durata timpului alocat dezvoltării sistemelor și produselor și să ofere o livrare continuă cu o calitate ridicată a produselor și serviciilor. DevOps este complementar cu dezvoltarea de software Agile.

DevOps Artisan este un concept marca Bittnet Training prin care ne dorim să susținem dezvoltarea profesională din această zonă prin crearea constantă de noi structuri de cursuri menite să eficientizeze procesele de lucru și să formeze specialiștii IT pentru noi roluri tehnice. Bittnet Training a dezvoltat peste 60 de cursuri DevOps printre care se numără: Kubernetes, Docker, CHEF, Puppet, Ansible etc. Pe lângă paleta de cursuri vastă, cursanții au posibilitatea de a susține și examenele de certificare DevOps pentru a finaliza cu succes procesul de învățare pe tehnologia aleasă.

Indiferent că preferi trainingul self-study sau live, la fața locului, Bittnet poate acoperi oricare dintre variante, inclusiv module custom, în funcție de nevoia și programul tău. Trainingul live, la fața locului, poate fi efectuat la sediul clientului în România sau în centrul de training Bittnet din București. Cursurile live la distanță sunt oferite printr-un desktop interactiv. Alege Bittnet Training și consolidează-ți abilitățile IT dorite!