DevOps Artisan

DevOps este un set de practici care combină dezvoltarea software-ului (Dev) și operațiunile IT (Ops). Acesta își propune să scurteze ciclul de viață al dezvoltării sistemelor și să ofere o livrare continuă cu o calitate software ridicată. DevOps este complementar cu dezvoltarea de software Agile.

DevOps Artisan este un concept marca Bittnet Training prin care ne dorim să susținem dezvoltarea profesională prin crearea constantă a noi structuri de cursuri menite să eficientizeze procesele de lucru și să formeze specialiștii IT pentru noi roluri tehnice. Bittnet Training a dezvoltat peste 60 de cursuri DevOps printre care se numără: Kubernetes, Docker, CHEF, Puppet, Ansible etc.

Pe lângă paleta de cursuri vastă, cursanții au posibilitatea de a susține și examenele de certificare pentru a finaliza cu succes procesul de învățare pe tehnologia aleasă.

DevOps

Completează formularul și ia legătura cu un consultant Bittnet Training

 Cu mai mult de 15 ani de experiență în trainingul IT și peste 20.000 de studenți instruiți, Bittnet este partenerul de training pentru industria de IT din România. Considerăm că trainingul și experiența din viața reală ar trebui să meargă mână în mână pentru a oferi cele mai bune rezultate și, ca atare, instructorii noștri sunt, de asemenea și ingineri care se asigură că, pe lângă cunoștințele teoretice, aceștia aduc experiență și exemple din viața reală în cadrul cursului.

Menu