Despre noi

Încă de la început, Bittnet a fost materializarea dorințelor noastre de a face business „diferit” față de ce toată lumea este obișnuită. Bazându-ne pe experiența noastră tehnică, precum și pe valorile noastre de business (transparență, flexibilitate, orientare către clienți), ne străduim să îți aducem cel mai bun rezultat posibil pentru nevoile tale fără să ne angajăm prea mult. Lucrăm într-un business bazat pe cunoaștere, unde cheia este încrederea, iar pentru noi câștigarea încrederii tale este al doilea lucru după menținerea ei.

Atitudine orientată către clienți

Întreaga noastră activitate se învârte în jurul unei singure valori fundamentale: satisfacția clienților și mai-mult-decât-livrarea angajamentelor noastre. Succesul nostru este succesul clienților noștri.

Integritate

Respectarea deplină a principiilor eticii și integrității – atât în interiorul companiei, cât și în relație cu alții.

Echipa

Puterea unei echipe este mult mai mare decât suma puterii membrilor acesteia. Calitatea resurselor umane stimulează munca în echipă și colaborarea. Principiul nostru de lucru în echipă este: „Comunicare, Unitate, Comunitate”.

Inovație

Toate companiile au resurse și acces la tehnologie, dar diferența provine din capacitatea de a inova continuu în funcție de nevoile clienților. Pentru noi, angajații creativi sunt motorul de creștere al companiei.

Flexibilitate

Acest principiu guvernează atât relația pe care o avem cu partenerii noștri, cât și relațiile noastre din cadrul companiei. Luăm în considerare ideile și nevoile membrilor echipei, încercăm să creăm un mediu mai plăcut și reciproc avantajos pentru a promova dezvoltarea continuă.

Creativitate

Credem că creativitatea nu poate fi învățată și, ca atare, căutăm această caracteristică în angajații noștri și o cultivăm. Oferim angajaților noștri șansa de a-și pune creativitatea la lucru, care de multe ori aduce valoare adăugată.

Bittnet a fost fondată în 2007 și de atunci funcționează în sectorul IT din România. Activitatea principală a companiei se concentrează asupra training-ului IT.

Bittnet este certificat la un nivel înalt și recunoscut de liderii pieței. Certificările includ:

  • Cisco Learning Partner
  • Cisco Certified Gold Partner
  • Microsoft Silver Learning Partner
  • Microsoft Cloud Partner
  • Microsoft Silver Datacenter Partner
  • Oracle Authorized Education Center
  • Oracle Silver Partner
  • Amazon Web Services Training Partner
  • Google Cloud Partner
Mai jos găsești o cronologie a activității noastre până în prezent.