Cisco este parte a numelui firmei Cisco Systems ( SAN JOSE, California, USA), firma care a creat si dezvoltat cel mai performant sistem de cursuri si certificari pentru formarea specialistilor in retele /interretele/ telecomunicatii. Cursurile Cisco / CCNA ( numite si cursuri de nivel associate ) pot fi continuate la nivel professional, specialist sau expert .

Bittnet Training sustine toata gama cursurilor Cisco de tip CCNA si CCNP in sistem cu predare aprofundata (traineri pregatiti, sali moderne dotate cu echipamente Cisco, videoproiector, prezentari interactive, laboratoare practice adecvate), documentatie on-line si printed, examene on-line si on-site.

Cu mai mult de 15 ani de experienta in trainingul IT si peste 20.000 de studenti instruiti, Bittnet este liderul pietei de training IT din Romania. Consideram ca trainingul si experienta din viata reala ar trebui sa mearga mana in mana pentru a oferi cele mai bune rezultate si, ca atare, instructorii nostri sunt, de asemenea si ingineri care se asigura ca, pe langa cunostintele teoretice, acestia aduc experienta si exemple din viata reala in cadrul cursului.

Meniu