Microsoft  – 010 Azure Administration for AWS SysOps

Acest curs de două zile este conceput pentru administratorii AWS Sysops interesați să afle cum Azure este diferit de AWS și cum este administrat Azure. Subiectele principale ale atelierelor sunt Administrația Azure, Rețeaua Azure, Calculul Azure, Stocarea Azure și Guvernarea Azure. Acest atelier combină prelegerea cu exerciții practice practice și discuții / recenzii. În timpul workshop-ului elevii vor construi o arhitectură end-to-end care demonstrează principalele caracteristici discutate în curs.

Cui i se adresează?

Publicul pentru acest curs este un Asociat Administrator AWS Sysops sau echivalent. Această persoană are o experiență de unu-doi ani în implementarea, administrarea și operațiunile AWS. Studenții care urmează acest curs sunt interesați să învețe cum Azure este diferit de AWS și cum este administrat Azure. Studenții pot fi, de asemenea, interesați să ia examenul de certificare AZ-103 Microsoft Azure Administrator sau examenul AZ-900 Fundamentals Azure.

Ce vei învăța?

Cerințe preliminare:

Pentru a participa în cadrul acestui curs, studenții trebuie să aibă:

 • cunoștințe de lucru cu comenzi CLI, inclusiv utilizarea paginilor de ajutor pentru a determina parametrii și structura de comenzi adecvate.
 • înțeleagă conceptele de rețea virtuală, sistemul de nume de domeniu (DNS), rețele private virtuale (VPN), firewall-urile, gateway-urile și tehnologiile criptate.
 • înțeleagă conceptele privind mașinile virtuale, modul ăn care sunt utilizate și opțiuni de configurare precum performanța și discurile procesorului.
 • înțeleagă conceptele de stocare virtuală, precum conturi de stocare, blocuri, partajare de fișiere și tipuri d edisc.
 • înțeleagă concepte de guvernanță, inclusiv controlul accesului bazat pe rol, gestionarea identității și protecția identității.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Este recomandat să continui cu:

Programe de certificare

Detalii curs

Durată

2
zile

Preț

400 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

3. Intermediate

  Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
  DISCUTĂ CU UN CONSULTANT

   Menu