DevSecOps Advanced

Trainingul DevSecOps Advanced acoperă noțiuni referitoare la securitatea infrastucturii aplicațiilor containerizate. De asemenea în cadrul cursului se oferă și noțiuni referitoare la recomandări privind bune practici pentru securizarea rețelei și aplicațiilor.

Cui i se adresează?

Acest curs se adresează:

 • tuturor celor care sunt familiarizați cu aplicațiile containerizate și tehnologiile de orchestrare a containerelor și tuturor celor care doresc să sporească securitatea mediului lor
 • Inginerilor DevOps
 • Administratorilor de sistem Linux
 • Inginerilor proiectanți de sisteme
 • Arhitecților

Ce vei învăța?

În cadrul acestui curs, studenții vor învăța cum să îmbunătățească securitatea infrastructurii aplicațiilor containerizate.

Cerințe preliminare:

Pentru a participa în cadrul acestui curs, studenții trebuie să:

 • aibă cunoștințe avansate despre containere (se recomandă parcurgerea cursului Docker Basic)
 • să aibă cunoștințe avansate despre terminologia Kubernetes și funcționarea fundamentală a clusterului Kubernetes ( se recomandă parcurgerea cursului Kubernetes Basic)

Se recomandă ca studentul să aibă cunoștințe de lucru despre următoarele subiecte Kubernetes: Controlul accesului bazat pe roluri (RBAC), controlul resurselor, logarea și monitorizarea (curs recomandat: Kubernetes Advanced)

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Este recomandat să continui cu:

Programe de certificare

Detalii curs

Durată

3
zile

Preț

949 EUR

Modalități de livrare

Clasă virtuală

Nivel de specializare

3. Advanced

  Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
  DISCUTĂ CU UN CONSULTANT

   Menu