C Sharp

Cui i se adresează?

Acest curs se adresează tuturor celor care sunt familiarizați cu C# sau alte limbaje .Net sau pentru studenți care au cunoștințe despre alte limbaje orientate spre obiect, precum Java și doresc să afle mai multe despre C#.

Ce vei învăța?

În cadrul acestui curs vor fi abordate subiecte precum lambda și cum poate fi utilizat acesta.  Cursul ca acoperi cele mai recente caracteristici din ultimele versiuni ale C#. Conectivitatea bazelor de date, împreună cu testarea sunt subiecte importante ale fiecărui limbaj de programare și sunt abordate în cadrul acestui curs. În ultima parte a modulului, studenții vor afla cum se construiesc docker images pentru o aplicație C#.

Cerințe preliminare:

Pentru a participa în cadrul acestui curs, studenții trebuie să fie familiarizați cu C# sau alte limbaje .Net sau limbaje orientate spre obiect.

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Este recomandat să continui cu:

Programe de certificare

Detalii curs

Durată

2
zile

Preț

699 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală

Nivel de specializare

5. Specialized

Roluri asociate

DevOps

    Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
    DISCUTĂ CU UN CONSULTANT

      Menu