WEBINAR GRATUIT ON-DEMAND

ITIL® – De la Teorie la Practică

Află cum ITIL® 4 ghidează inovația și agilitatea în serviciile IT

Speaker: Adrian Bunea

Durată: 1 oră și 30 minute

Descoperă secretele eficienței organizaționale cu ITIL® 4! Află cum acest cadru revoluționar poate transforma teoria în practică, optimizând procesele și crescând performanța operațională în era digitală. Vizionează webinar-ul nostru on-demand pentru a explora avantajele concrete ale ITIL® 4 și pentru a înțelege cum această versiune actualizată poate fi cheia succesului în lumea serviciilor IT contemporane.

Te invităm la o sesiune de învățare despre ITIL® 4, moderată de un speaker cu o vastă experiență în domeniul serviciilor IT. Alătură-te pentru a descoperi cum ITIL® 4 devine un catalizator pentru succesul operațional și inovație, și cum poți valorifica avantajele sale în activitatea ta zilnică, adaptându-te la schimbările rapide din tehnologie și managementul serviciilor IT.

Cui se adresează

  • Profesioniștilor IT
  • Managerilor IT
  • Specialiștilor în managementul serviciilor
  • Profesioniștilor în cercetare și dezvoltare
  • Managerilor de proiect
  • Oricui este interesat de dezvoltare profesională

Speaker

Adrian Bunea este un trainer cu o experiență vastă, acumulată în peste 11 ani de proiecte de succes în domeniul IT și peste 10 ani de experiență în calitate de trainer si practician ITIL®, cu peste 1000 de cursanți.

Adrian are o istorie demonstrată de performanță în gestionarea eficientă a proiectelor și proceselor comune IT- business, îmbinând expertiza sa în infrastructurile IT și cunoștințele profunde despre metodologia ITIL®.

Agendă

Introducerea speaker-ului, obiectivele webinar-ului și o trecere în revistă a evoluției ITIL® până la ITIL® 4, subliniind importanța sa pentru adaptarea la schimbările din managementul serviciilor IT.

Explorarea modului în care ITIL® 4 sprijină excelența operațională și inovația, facilitând transformarea digitală și alinierea IT-ului cu obiectivele de afaceri.

Prezentarea succintă a principiilor fundamentale și a celor patru dimensiuni, evidențiind relevanța și aplicabilitatea lor în contexte organizaționale diverse.

Analiza unor studii de caz concrete care demonstrează aplicarea ITIL® 4 în îmbunătățirea gestionării serviciilor IT și impactul real observat în organizații.

Prezentarea structurii și conținutului cursului ITIL® 4 Foundation, împreună cu beneficiile pentru profesioniștii IT.

Cursuri recomandate

Accesează Gratuit Webinar-ul