WEBINAR GRATUIT ON-DEMAND

Copilot pentru Microsoft 365

Accelerează eficiența organizațională cu ajutorul Inteligenței Artificiale

Speaker: Lucian Constantin

Durată: 2 ore și 40 minute

Dacă ești interesat să-ți dezvolți competențele în utilizarea eficientă a Copilot-ului pentru 365, te invităm să participi la acest webinar Microsoft gratuit.

Cu Microsoft Copilot, intri în era inteligenței artificiale de ultimă generație, care redefinește modul în care lucrăm în organizații: eficient, creativ și productiv. Ai propriul tău asistent personal AI în aplicațiile Microsoft 365, cu care interacționezi pentru a primi cea mai bună asistență posibilă. Secretul acestui asistent personal este comunicarea: cu cât comunici mai bine și mai prompt, cu atât vei primi o asistență mai bună.

BONUS: Digital Badges recunoscute Microsoft pentru cursurile MS-4004 și MS-4005. 

Cui se adresează

Acest webinar se adresează întregului personal din cadrul organizației, de la manageri la angajații pasionați de tehnologie, care doresc să exploreze cum poate transforma inteligența artificială modul în care lucrăm.

Indiferent dacă ești începător în utilizarea acestui instrument sau ai deja experiență, acest webinr îți oferă oportunitatea de a dobândi cunoștințe valoroase și de a-ți îmbunătăți abilitățile în utilizarea Copilot-ului în activitățile tale zilnice.

Speaker

Trainer-ul nostru, Lucian Constantin, este un formator certificat Microsoft, cu o expertiză vastă în tehnologiile Microsoft și o pasiune profundă pentru inteligența artificială.

Cu o carieră didactică de peste două decenii în domeniul IT, Lucian este pregătit să îți demonstreze capacitățile Copilot-ului pentru 365 și să te învețe cum să-l utilizezi în mod eficient.

Agendă

Află ce este Copilot pentru Microsoft 365 și cum funcționează, descoperind caracteristicile și capacitățile sale cheie, precum și avantajele utilizării acestuia.

Aprofundează utilizarea Copilot-ului în diferite scenarii de lucru. Vei învăța să optimizezi gestionarea emailurilor, calendarului și crearea automată de conținut, descoperind astfel felul în care Copilot-ul se integrează în fluxul tău de muncă zilnic.

Descoperă arta de a formula prompturi care îmbunătățesc capacitatea Copilot-ului de a răspunde nevoilor tale. Vei dobândi cunoștințe despre principiile fundamentale și vor fi exemplificate diferite tehnici de scriere a prompt-urilor, adaptate la aplicațiile Microsoft 365.

Cursuri recomandate

Accesează Gratuit Webinar-ul