Cele mai noi cursuri din portofoliul de training Bittnet

Noutățile lunii iunie 2021

Microsoft Security Operations Analyst

Cursul Microsoft SC-200: Microsoft Security Operations Analyst îi învață pe participanți să atenueze, să investigheze și să răspundă la amenințări cibernetice utilizând Microsoft Azure Sentinel, Azure Defender și Microsoft 365 Defender. Pentru asta participanții configurează Azure Sentinel și utilizează Kusto Query Language (KQL) pentru a efectua detectarea, analiza și raportarea amenințărilor cibernetice.

Acest curs este înlocuitorul cursului 20761 Querying Data with Transact-SQL care a fost retras de Microsoft.

Acest curs prezintă elementele de bază ale dialectului Microsoft din limbajului SQL standard: Transact-SQL. Subiectele includ interogarea și modificarea datelor în bazele de date relaționale care sunt găzduite în sistemele bazate pe Microsoft SQL Server, inclusiv: Microsoft SQL Server, Azure SQL Database și Azure Synapse Analytics.

Implementing a Machine Learning Solution with Microsoft Azure Databricks

Azure Databricks este o platformă în cloud pentru analiza datelor și machine learning. În acest curs de o zi, participanții învață să utilizeze Azure Databricks pentru a explora, pregăti și modela date; și să integreze procesele de machine learning Databricks cu Azure Machine Learning.

Acest curs, împreună cu MB-920: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (ERP) înlocuiesc cursul MB-901: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals.

Acest curs oferă o introducere generală a serviciilor oferite de Dynamics 365 și rolul lor în îmbunătățirea relațiilor cu clienții. În cadrul lui, cursanții se familiarizează cu următoarele aplicații: Dynamics 365 Marketing, Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Field Service și capacitățile de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) ale Dynamics 365 Project Operations.

Acest curs, împreună cu MB-910: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM), înlocuiește cursul MB-901: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals.

Acest curs oferă o introducere în capacitățile financiare și operaționale ale Dynamics 365. Participanții se familiarizează cu conceptul de gestionare a resurselor (ERP) și cu următoarele aplicațiile financiare și operaționale: Dynamics 365 Supply Chain Management, Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Commerce , Dynamics 365 Human Resources și capacitățile ERP ale Dynamics 365 Project Operations.

New call-to-action