Cursuri IT Autorizate

 
Partener Autorizat

 
Pentru Programul PNRR

 
IMM-uri și Instituții Publice

Programul PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență al României este conceput astfel încât să asigure dezvoltarea României, prin sprijinirea nivelului de adaptare la situații de criză, în contextul recuperării după criza COVID-19, cât și valorificarea potențialului de dezvoltare economică, prin reforme majore și investiții cheie.

Obiectivul general al PNRR este dezvoltarea României prin realizarea unor programe și proiecte esențiale, care să sprijine reziliența, nivelul de pregătire pentru situații de criză, capacitatea de adaptare și potențialul de creștere, prin reforme majore și investiții cheie cu fonduri alocate pentru România în cadrul mecanismului care include 15 componente.

Cine pot fi beneficiarii PNRR?

Entităţile de drept public sau privat care sunt implicate în proiecte finanțate de fonduri europene, pot colabora cu coordonatorul de reforme și/sau investiții, agențiile de implementare, responsabilii locali pentru investiții sau intermediarii financiari. Aceste entități sunt responsabile de punerea în aplicare directă a proiectelor, inclusiv organizațiile nonguvernamentale care beneficiază de sprijin din fonduri europene, inclusiv în cadrul unui instrument financiar.

Cum te putem ajuta?

Dacă ești deja beneficiar desemnat de fonduri prin PNRR și ai ca activități eligibile în planul de finanțare achiziția de tehnologie (echipamente, licențe, produse software, etc.) sau de formare profesională (training) în competențe digitale de bază sau avansate te putem ajuta cu:

  • Consultanță gratuită în realizarea planulului de învățare și calibrarea acestuia din punct de vedere eligibilitate pentru finanțare;
  • Furnizarea de cursuri acreditate pentru execuția planului de finanțare transmis;
  • Consultanță gratuită în alegerea tehnologiei potrivite pentru organizația ta, care să îți răspundă corect nevoilor de business și să fie eligibilă cu planul de finanțare;
  • Furnizarea soluției tehnologice pentru execuția planului de finanțare.

Dacă NU ești beneficiar desemnat de fonduri, dar te interesează ce apeluri sunt deschise prin care îți poți finanța achiziția de tehnologie (echipamente, licențe, produse software, etc.) sau de formare profesională (training) în competențe digitale de bază sau avansate:

  • Te punem în legatură cu consultanți parteneri. Aceștia, în urma unei discuții, pot identifica dacă compania ta este eligibilă pentru finanțare prin PNRR și dacă există deja un apel deschis sau care urmează să se deschidă ca tu sa poți aplica. Tot consultantul îți va scrie proiectul și te va îndruma.
  • Noi vom lucra alături de tine și consultant să facem analiza de nevoi și cea mai bună selecție de tehnologie și cursuri pentru tine și angajații tăi.

De ce este Bittnet Training furnizorul de cursuri IT potrivit pentru dumneavoastră? 

+39.000

Persoane instruite

+1.500

Cursuri IT

+80.000

Ore de Training IT

+23

Ani de Experiență

Încă de la început, Bittnet a fost materializarea dorințelor noastre de a face business "diferit" față de ce toată lumea este obișnuită. Bazându-ne pe experiența noastră tehnică, precum și pe valorile noastre de business (transparență, flexibilitate, orientare către clienți), ne străduim să vă aducem cel mai bun rezultat posibil pentru nevoile dumneavoastră.

Aveți nevoie de sprijin în dezvoltarea proiectului de finanțare?

Discutați cu un consultant Bittnet Training!

Discută cu un consultant

Cursuri de Competențe Digitale de Bază
Lăsați-ne datele dumneavoastră și detalii despre nevoia specifică de training IT, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta.

Cursuri de Competențe Digitale Avansate
Lăsați-ne datele dumneavoastră și detalii despre nevoia specifică de training IT, iar un consultant Bittnet Training vă va contacta.

Discută cu un consultant
Lăsă-ne datele tale și detalii despre nevoia specifică de training IT, iar un consultant Bittnet Training te va contacta.