Pregătește-ți angajații pentru viitor cu Academiile de recalificare profesională BittLearn!

Aliniază obiectivele de carieră ale angajaților tăi cu viziunea și prioritățile de business ale afacerii tale, prin intermediul programelor noastre specializate de recalificare profesională. Academiile BittLearn oferă o gamă diversificată de training-uri, concepute pentru a dezvolta competențele și cunoștințele necesare în fața provocărilor viitoare ale organizației tale.

Descoperă acum cum BittLearn Academies poate revoluționa dezvoltarea profesională a echipei tale și solicită o consultanță personalizată. Împreună, ne asigurăm că angajații tăi non-tehnici vor fi pregătiți să abordeze cu succes rolurile tehnice și să contribuie semnificativ la prosperitatea afacerii tale.

EXPLOREAZĂ OFERTA DE RE-SKILLING

Care sunt beneficiile recalificării profesionale pentru organizația ta?

Recalificarea implică dotarea echipei tale cu noi abilități și competențe pentru a se adapta cerințelor în continuă schimbare ale industriei. Este esențială pentru a rămâne competitiv și pentru a-ți asigura viitorul afacerii tale. Prin dobândirea de noi abilități, angajații devin mai agili și productivi, reușind să se adapteze la cerințele schimbătoare ale pieței.

Această inițiativă nu doar îmbunătățește performanța angajaților, ci contribuie și la creșterea competitivității organizației și aduce economii prin evitarea costurilor de recrutare și fluctuației de personal. Cu BittLearn Academies, asigurăm o recalificare eficientă și personalizată, pregătind echipa ta pentru succes pe termen lung.

Adaptabilitate și Agilitate

Prin recalificare, angajații dobândesc noi abilități și competențe, ceea ce le permite să se adapteze rapid la schimbările din industrie și să răspundă eficient cerințelor noi.

Creșterea Productivității

Angajații recalificați sunt mai bine pregătiți pentru sarcinile lor, ceea ce conduce la o creștere a productivității și eficienței în cadrul organizației.

Angajați Implicați și Motivați

Investiția în recalificare arată angajaților că organizația le susține dezvoltarea profesională. Acest lucru îi motivează și îi menține implicați, conducând la o creștere a satisfacției și loialității angajaților.

Creșterea Competitivității

Prin dotarea echipei cu cele mai recente cunoștințe și tehnologii, organizația devine mai competitivă pe piață și poate să se evidențieze în fața concurenței.

Durabilitatea Afacerii

Prin recalificare, organizația devine mai rezistentă la schimbările economice și de piață, având capacitatea de a se adapta și de a progresa în timp.

Reducerea Costurilor de Recrutare

Recrutarea și formarea noilor angajați pentru a ocupa poziții tehnice sau specializate pot fi foarte costisitoare. Prin recalificarea angajaților existenți, organizația poate evita cheltuielile asociate procesului de recrutare și integrare a noilor membri ai echipei.

LUCREAZĂ CU NOI

De ce să alegi BittLearn Academies pentru nevoile tale de re-skilling?

BittLearn este produsul nostru inovator, dezvoltat pentru a-ți ajuta organizația să se adapteze cu ușurință la noile cerințe tehnologice ale pieței. Cu o platformă de e-learning personalizată și o gamă variată de academii de reconversie profesională dezvoltate de experți IT de top, oferim soluții scalabile și flexibile, astfel încât echipa ta să fie pregătită să preia cu încredere noile roluri tehnice de care compania are nevoie.

Propunem o platformă de management al învațării (LMS) personalizată pentru înrolarea, evaluarea și pregătirea echipei tale, adaptată nevoilor organizaționale și cu capacitate de scalabilitate pentru a susține creșterea organizației.

Academii de reconversie profesională dezvoltate de experți IT de top, concepute de la zero pentru a permite participarea fără cerințe prealabile.

Evaluări intermediare pentru a monitoriza progresul angajaților în mod constant și eficient, asigurându-ne că reskillingul rămâne un proces scalabil și flexibil.

În urma parcurgerii cu succes a examenului final, angajații vor obține o diplomă care atestă că sunt pregătiți să preia cu încredere noile roluri tehnice de care organizația ta are nevoie.

Punem la dispoziție materiale de studiu sub formă de înregistrări video și activități practice, asigurându-ne că resursele de învățare pot fi accesate și utilizate eficient pe măsură ce organizația se dezvoltă.

Organizăm întâlniri periodice în format live, unde angajații pot interacționa direct cu trainerii noștri în sesiuni Q&A, contribuind astfel la creșterea cunoștințelor echipei și adaptarea continuă la nevoile specifice ale organizației.

EXPLOREAZĂ OFERTA DE RE-SKILLING

Procesul de re-skilling BittLearn Academies

Planifică:

Începem prin colaborarea strânsă cu organizația ta pentru a înțelege nevoile și obiectivele unice. Experții noștri lucrează alături de tine pentru a elabora o strategie personalizată de recalificare, adaptată industriei și obiectivelor specifice ale afacerii tale.

Recalifică:

Prin intermediul platformei noastre specializate de management al învățării, angajații tăi vor iniția un proces de învățare transformator. Programa noastră completă de tehnologie acoperă subiecte din sfera software, hardware, date, competențe digitale, management de proiect, securitate cibernetică și web design. Toate cursurile sunt concepute să fie practice și aplicabile imediat în activitatea lor zilnică.

Reușește:

Odată ce membrii echipei finalizează programele de recalificare, implicarea noastră nu se oprește aici. Angajamentul nostru față de succesul tău continuă prin întâlniri post-program cu instructorii. Credem că sprijinul și îndrumarea constantă sunt cruciale pentru a asigura o tranziție fără probleme în noile roluri și responsabilități.

ALEGE O ACADEMIE

Începe transformarea digitală a organizației cu una din academiile noastre

Curriculum-ul nostru acoperă multiple domenii esențiale, de la dezvoltarea software și analiza datelor până la competențe digitale, hardware, management de proiect, securitate cibernetică și design web. Cu o platformă LMS specializată, administram eficient cursurile și personalizăm nevoile organizației tale, asigurând o scalabilitate excelentă și o integrare armonioasă. Cu BittLearn Academies, recalificarea devine un proces serios și eficient, pregătindu-i pe angajații tăi să abordeze cu încredere provocările tehnologice și să contribuie la prosperitatea companiei.

Academii Lansate

Software
.Net/C# Developer

În cadrul acestei academii, angajații vor învăța cum pot folosi .NET pentru a dezvolta diferite tipuri de aplicații. Obiectivul academiei este de a le oferi o înțelegere de bază până la medie a limbajului de programare C# pentru a-i pregăti pentru piața muncii ca viitori Junior Developers .NET.

Algorithmic Thinking

Această academie se concentrează pe dezvoltarea abilității de a gândi analitic și de a rezolva probleme complexe folosind algoritmi eficienți. Participanții vor explora strategii și tehnici pentru a crea soluții ingenioase în diverse domenii.

Angular Developer

Academia Angular Developer introduce angajații într-unul dintre cele mai populare framework-uri JavaScript, Angular. Participanții vor dezvolta abilitățile necesare pentru a construi aplicații web interactive, moderne și performante folosind acest framework puternic.

Front End Developer

Această academie îi va ajuta pe angajați să creeze interfețe web atractive și interactive, utilizând cunoștințele de HTML, CSS și JavaScript. Participanții vom explora cele mai recente tehnologii și tehnici pentru a dezvolta experiențe captivante pentru utilizatori.

Introducere în programarea PHP

Această academie oferă angajaților o introducere în dezvoltarea web backend folosind PHP. Aceștia vor învăța fundamentalele limbajului și vor construi aplicații web dinamice și funcționale. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare.

Java Developer

Această academie de Java Developer oferă o experiență captivantă în lumea programării Java. De la conceptele de bază ale limbajului până la arhitectura aplicațiilor complexe, angajații vor învăța să creeze aplicații robuste și scalabile. Cu exerciții practice și proiecte, vor dobândi expertiză în dezvoltarea de soluții Java de înaltă calitate.

Python Developer

Această academie de dezvoltare Python îi îndrumă pe angajați într-o călătorie captivantă în lumea versatilă a limbajului Python. De la structura de bază a limbajului până la dezvoltarea de aplicații și proiecte mai avansate, angajații vor învăța să creeze soluții eficiente și adaptabile, deschizându-și uși spre oportunități diverse în industria tehnologică.

Software Tester - QA (manual)

În cadrul acestei academii, angajații se pregătesc să devină testeri software profesioniști cu accent pe testarea manuală a aplicațiilor. Vor explora metodologii QA, tehnici de testare și vor înțelege importanța asigurării calității în dezvoltarea software. Cu practică intensă și exemple reale, vor fi pregătiți să asigure funcționalitatea și fiabilitatea aplicațiilor pentru a oferi experiențe de utilizare impecabile.

Hardware
Network Technician

Această academie pregătește angajații să devină tehnicieni în domeniul rețelelor. Aceștia vor explora conceptele de bază ale rețelelor, configurarea și depanarea echipamentelor, precum și aspectele de securitate, pregătindu-i să gestioneze și să optimizeze infrastructurile de rețea.

Data
Database Administrator

Academia de Administrator Baze de Date îi îndrumă pe angajați în lumea administrării sistemelor de baze de date. Vor fi acoperite aspecte esențiale, cum ar fi proiectarea, securitatea, backup-ul și restaurarea datelor, pregătindu-i să gestioneze cu succes bazele de date și să asigure integritatea informațiilor.

Competențe Digitale
Microsoft Office

În cadrul acestei academii, angajații vor învăța să utilizeze suita de programe Microsoft Office cu eficiență. Angajații vor explora Word, Excel, PowerPoint și Outlook, dezvoltând competențe practice în gestionarea documentelor, prelucrarea datelor și prezentări profesionale.

Project Management
Scrum Master

Academia Scrum Master îi pregătește pe angajați să devină lideri în cadrul echipei Scrum. Vor explora rolul și responsabilitățile Scrum Master-ului, gestionarea procesului de dezvoltare agilă și facilitarea colaborării eficiente în cadrul echipei.

Security
Junior Penetration Tester / Ethical Hacker

În cadrul acestei academii, angajații vor învăța să evalueze securitatea sistemelor și aplicațiilor în mod etic. Aceștia vor explora tehnicile de testare a vulnerabilităților și strategiile de protecție, pregătindu-i să devină testeri de securitate competenți și etici.

Design
UX - Introducere și competențe de bază

Această academie de Experiență Utilizator (UX) oferă o introducere în lumea designului orientat către utilizatori. Angajații vor învăța principiile și tehnici de bază pentru crearea de interfețe intuitive și atrăgătoare pentru utilizatori.

Web Design - UI & UX

În cadrul acestei academii, angajații vor explora designul web, axându-se pe interfața utilizator (UI) și experiența utilizator (UX). Participanții vor dezvolta competențe esențiale pentru a concepe site-uri web vizual atractive și funcționale, asigurându-ne că utilizatorii au o experiență plăcută și satisfăcătoare.

Pricing Plans

Alege planul potrivit pentru nevoile organizației tale

Starter Package
Team Essentials

10 - 30 useri achiziționați

350 EUR/user/an

1 academie de reconversie la alegere

Acces personalizat la platforma interactivă de învățare BittLearn pentru fiecare angajat

Întâlniri periodice cu trainerii în ședințe tip live-virtual

Teste intermediare de evaluare a progresului

Rapoarte de progres pentru fiecare angajat

Examen final

Diplomă de atestare a cunoștințelor

Solicită Detalii

Growth Package
Professional Development

31 - 60 useri achiziționați

330 EUR/user/an

1 academie de reconversie la alegere

Acces personalizat la platforma interactivă de învățare BittLearn pentru fiecare angajat

Întâlniri periodice cu trainerii în ședințe tip live-virtual

Teste intermediare de evaluare a progresului

Rapoarte de progres pentru fiecare angajat

Examen final

Diplomă de atestare a cunoștințelor

Solicită Detalii

Enterprise Package
Innovation Accelerator 

61 - 100 useri achiziționați

310 EUR/user/an

1 academie de reconversie la alegere

Acces personalizat la platforma interactivă de învățare BittLearn pentru fiecare angajat

Întâlniri periodice cu trainerii în ședințe tip live-virtual

Teste intermediare de evaluare a progresului

Rapoarte de progres pentru fiecare angajat

Examen final

Diplomă de atestare a cunoștințelor

Solicită Detalii

Enterprise+ Package
Scalable Transformation

101+ useri achizițio​​​​nați

280 EUR/user/an

1 academie de reconversie la alegere

Acces personalizat la platforma interactivă de învățare BittLearn pentru fiecare angajat

Întâlniri periodice cu trainerii în ședințe tip live-virtual

Teste intermediare de evaluare a progresului

Rapoarte de progres pentru fiecare angajat

Examen final

Diplomă de atestare a cunoștințelor

Acces suplimentar la sesiuni de mentorat în soft-skills

Suport specializat prioritar

Solicită Detalii

Întrebări Frecvente

Ce sunt Academiile BittLearn?

Academiile BittLearn sunt programe specializate de recalificare profesională, concepute pentru a pregăti angajații non-tehnici pentru roluri tehnice prin intermediul cursurilor online cuprinzătoare.

Există cerințe prealabile pentru înscrierea angajaților în academii?

Nu, toate academiile sunt concepute să înceapă de la zero, fără a fi necesare cunoștințe tehnice anterioare.

Ce tip de suport este oferit pe parcursul procesului de învățare?

Oferim ședințe periodice virtuale-live cu traineri, un LMS dedicat pentru gestionarea ușoară a cursurilor și asistență prioritară pentru clienți pentru a răspunde la orice întrebări sau probleme tehnice.

Pot angajații accesa materialele cursului după finalizarea academiilor?

Da, angajații vor avea acces la materialele cursului pe o perioadă de 365 de zile pentru a continua revizuirea și consolidarea cunoștințelor chiar și după finalizarea academiei.

Cum pot urmări progresul angajaților pe parcursul călătoriei lor de învățare?

Oferim rapoarte complete de progres pentru fiecare angajat înscris, permițându-ți să monitorizezi dezvoltarea și evoluția lor.

Sunt academiile recunoscute în industrie?

Da, academiile acoperă abilitățile și tehnologiile relevante în industrie, iar la finalizare, angajații primesc certificate pentru a-și valida noile competențe.

Pot obține o ofertă personalizată pentru grupuri mai mari de angajați sau servicii suplimentare?

Pentru grupuri mai mari sau cerințe specifice de personalizare, te rugăm să contactați echipa noastră, și vom furniza o ofertă personalizată adaptată nevoilor organizației tale.

Nu ești sigur ce să alegi?

Discută cu un consultant Bittnet Training

Planifică o discuție

STARTER PACKAGE
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

GROWTH PACKAGE
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

ENTERPRISE PACKAGE
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

ENTERPRISE+ PACKAGE
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.

Planifică o discuție cu noi
Lasă-ne datele tale, iar un consultant Bittnet Training va reveni către tine.