Enterprise Skills Initiative pentru sprijinirea proceselor de skilling Azure

Începând cu iulie 2020, Microsoft lansează campania Enterprise Skills Initiative (ESI) având ca scop sprijinirea proceselor de skilling din organizațiile consumatoare de Azure cloud și creșterea numărului de profesioniști certificați în cloud.

Bittnet prin Leading Learning Partners Association și în parteneriat cu Microsoft, este pentru al doilea an consecutiv, singurul partener de learning din Romania care se alătură programului și sprijină pe piața locală înrolarea clienților în campanie și livrarea programelor de training, dar și a voucherelor de certificare.

Ce beneficii ai în calitate de client “on-boarded” în ESI?

1. alături de consultanții de learning de la Bittnet sau Microsoft, construim un Skills Plan pentru organizația ta: acest skills plan vă cartografia nevoia de training și certificare în cloud a organizației tale. La final vom avea o poza clara pentru anul care vine.

2. vei beneficia de un orar de clase atât local, cu livrare în limba romana, cât și global, pentru a adresa filialele companiei din alte țări

3. primești locuri la clase instructor led livrate de Bittnet la preț preferențial

4. primești voucher de certificare pentru fiecare participant la aceste clase

5. dacă nevoia de training depășește numărul de locuri alocate în program, primești acces suplimentar gratuit la clasele din orarul special Microsoft, după ce ai consumat locurile la preț preferențial alocate în program

Care sunt conditiile de înrolare în program?
 1. să fii consumator de Azure
 2. să ai minim 20 de angajați pe care să vrei să îi certifici în cloud
 3. să ai un Skills Plan alcătuit cu unul din consultanții Bittnet

În perioada iulie 2019 – iunie 2020 prin Bittnet, peste 600 de profesioniști au beneficiat de cloud training în cadrul campaniei Technical Skills for Business (actual ESI).

Află mai multe despre acest succes și obiectivele viitoare in videoul de mai jos:

Ce este Enterprise Skills Initiative (ESI)?

Doar 16% din organizații au abilitățile și procesele necesare pentru a crea un mediu cloud de succes. Enterprise Skills Initiative (ESI) este un program conceput pentru a dezvolta abilitățile tehnice pentru întreprinderile cu planuri de calificare personalizate care includ oferte gratuite și reduceri de formare și oferte de certificare. Pe măsură ce lucrăm cu clienții pentru a-și transforma digital afacerile, o cerere de vârf pe care o auzim este aceea că doresc o cale clară pentru a îmbunătăți abilitățile tehnice ale echipelor lor pentru a profita la maximum de investițiile în tehnologie. Facilitând calificarea Azure a clientului nostru, ESI ajută clienții să își atingă obiectivele de afaceri – atât pentru succesul acestora, cât și pentru al nostru. Abilitățile Azure conduc consumul și accelerează adoptarea noilor sarcini de muncă.

Cine ar trebui să participe la aceste cursuri? 

Aceste cursuri sunt create pentru IT professionals, IT managers, business users și technical decision makers.

 Pot participa la mai mult de un curs?

Da, puteți participa la mai multe cursuri, dar nu puteți participa la același curs de mai multe ori. Vorbiți cu unul dintre membrii noștri de conducere locali sau cu managerul de formare pentru mai multe informații.

Voi putea promova examenul internațional Microsoft după finalizarea unui curs online?

Vei primi conținut pre-curs înainte de evenimentul de formare. Este recomandat ca participanții să își facă timp să lucreze cât mai mult din conținutul pre-curs posibil pentru a asigura o experiență mai bună online și personală condusă de instructor. Nu uitați să întrebați furnizorii noștri de pregătire locali despre un examen de practică pentru a vă crește șansele de a trece examenul final Microsoft.

Când voi primi materialele de studiu?

Cursul oficial Microsoft va fi distribuit studenților participanți la curs sau înainte de data începerii cursului. Fiecare student va primi un DMOC care poate fi răscumpărat folosind aplicația Skillpipe. Accesați https://skillpipe.com/#/account/login pentru a configura profilul și a răscumpăra voucherul dvs. de carte.

Când voi primi voucherul pentru examen?

Studenții participanți vor primi acces la un portal pentru cursanți Microsoft (LxP), unde vor avea posibilitatea să cumpere și să programați examenele pentru certificările recomandate printr-o experiență fără voucher.

Cum accesez Accelerate Skills Academy?

Odată ce rezervarea dvs. este confirmată, membrii noștri locali vă vor trimite un e-mail de confirmare cu un hyperlink atașat. Faceți clic pe acest link și creați-vă contul pe Accelerate Skills Academy sau pe portalul existent al Academiei de Competențe a organizației dvs. și completați cursul relevant oricând de oriunde pe orice dispozitiv. Accesul la Internet va fi necesar deoarece conținutul cursului nu este disponibil pentru descărcare.

Cum pot răscumpăra voucherul de examen?

Aceste coduri voucher pot fi utilizate pentru a obține un examen gratuit pentru certificare. Studenții participanți pot vizita https://home.pearsonvue.com/microsoft pentru a se înregistra și a susține un examen. În acest proces, puteți emite numărul voucherului pentru plată.

Care sunt modalitătile de livrare?

Sala de clasă:
Pregătire personală de instruire de zi întreagă, condusă de instructor, oferită în sala de clasă (publică) sau la birourile dvs. (private). Pregătirea are loc de luni până vineri. Include acoperire completă a cursului.

Sala de clasă:
instruire virtuală condusă de instructor virtual, livrată online. Pregătirea are loc sub formă de sesiuni între luni și vineri. Include acoperire completă a cursului.

Hibrid: în persoană sau virtual
O combinație de studiu online și ateliere de pregătire pentru examene virtuale sau în sala de curs de 2 zile. Aceste cursuri sunt oferite într-un format mixt, constând în 4-6 săptămâni de auto-studiu, plus ateliere complete de 2 zile, conduse de instructor, pe persoană pe examen.

Live-Virtual
Cursul virtual live este programat pe o perioadă de 3-4 săptămâni. În acest timp au loc 6-8 sesiuni de contact, conduse de instructor, de 3 ore fiecare. Acest timp este indicat pe cursul respectiv ca 3-4 zile. Când faceți clic pe „Orar” în timpul procesului de rezervare, veți vedea deja când vor avea loc următoarele sesiuni live. Aceste sesiuni sunt înregistrate și puse la dispoziția studenților la sfârșitul cursului. În aceste 3-4 săptămâni, studenții vor avea întotdeauna acces direct la instructorul expert și pot pune întrebări dacă ceva nu este clar în timpul auto-studierii. Numim acest aspect îndrumare. Totul se desfășoară pe un singur canal al echipei Microsoft pe clasă. În acest timp, elevii vor avea acces la toate sesiunile și informațiile din cadrul clasei. După acele 3-4 săptămâni, studenții primesc o săptămână suplimentară pentru a se pregăti și apoi să facă testul, fie în clasă, fie acasă.

Cum pot răscumpăra Microsoft Azure Pass?

 Crearea unui abonament Azure Pass este un proces în doi pași.

 1. Schimbă-ți codul de promoție pentru Azure Pass
 2. Activați abonamentul

Pasul 1: Răscumpărarea unui cod promoțional Microsoft Azure Pass:

 • Deschideți un browser și navigați la www.microsoftazurepass.com Se recomandă să închideți toate browserele și să deschideți o nouă sesiune de browser privat. Alte log-in-uri pot persista și provoca erori în timpul etapei de activare.
 • Faceți clic pe butonul Start pentru a începe.
 • Introduceți informațiile de conectare la cont și selectați „Conectați-vă”.
 • Faceți clic pe „Confirmare” dacă adresa de e-mail corectă este listată.
 • Introduceți codul promoțional în caseta Cod promoțional și faceți clic pe „Revendicați cod promoțional”.
 • Procesul de răscumpărare poate dura până la 5 minute.

Pasul 2: Activați abonamentul:

 • Când procesul de răscumpărare va fi finalizat, acesta va fi redirecționat către pagina de înscriere.
 • Introduceți informațiile contului dvs. și faceți clic pe „Următorul”.
 • Faceți clic pe caseta de selectare a acordului și faceți clic pe butonul Înregistrare.
 • Procesarea cererii poate dura câteva minute.
 • Abonamentul dvs. Azure este gata

Nu exista date programate pentru cursul la care doresc să particip în țara mea. Cu cine pot lua legătura?

Dacă nu găsiți o dată programată pentru cursul la care doriți să participați, contactați askformore@bittnet.ro și vă vom contacta în termen de 48 de ore.

  Prin înscrierea la această sesiune îți oferi acordul pentru ca Bittnet Training să comunice cu tine. Poți oricând să te dezabonezi de la comunicări.
  După completarea formularului de înscriere, veți fi contactat în cel mai scurt timp de unul dintre consultanții noștri pentru a stabilii următorii pași în procesul de înscriere.

  By registering for this session, you give your consent for Bittnet Training to communicate with you. You can unsubscribe from communications at any time.
  After completing the registration form, you will be contacted as soon as possible by one of our consultants to determine the next steps in the registration process.

  Menu