Dezvoltarea software Agile se referă la un grup de metodologii de dezvoltare a software-ului centrate în jurul ideii de dezvoltare iterativă, în care cerințele și soluțiile evoluează prin colaborarea între echipele inter-funcționale care se auto-organizează. Metodele Agile sau procesele Agile promovează, în general, un proces disciplinat de management de proiect. Acesta încurajează inspecția și adaptarea frecventă, o filozofie de management care încurajează: munca în echipă, autoorganizarea și responsabilitatea, un set de bune practici de inginerie menite să permită livrarea rapidă de software de înaltă calitate, și o abordare de afaceri care aliniază dezvoltarea cu nevoile clienților și obiectivele companiei.

Valoarea finală a dezvoltării Agile este faptul că permite echipelor să ofere valoare mai rapid, cu o calitate și predictibilitate mai mare și o capacitate mai mare de a răspunde la schimbări. Cerințele, planurile și rezultatele sunt evaluate continuu, astfel încât echipele dispun de un mecanism natural pentru a răspunde schimbării rapide. Scrum și Kanban sunt două dintre cele mai utilizate metodologii Agile.

Tehnologia Agile Bittnet Training

 Cu mai mult de 15 ani de experiență în trainingul IT și peste 20.000 de studenți instruiți, Bittnet este liderul pieței de training IT din România. Considerăm că trainingul și experiența din viața reală ar trebui să meargă mână în mână pentru a oferi cele mai bune rezultate și, ca atare, instructorii noștri sunt, de asemenea și ingineri care se asigură că, pe lângă cunoștințele teoretice, aceștia aduc experiență și exemple din viața reală în cadrul cursului.

Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
RĂMÂI CONECTAT, ȚINE APROAPE

Abonează-te la newsletter

    Menu