Dezvoltarea software Agile se referă la un grup de metodologii de dezvoltare a software-ului centrate în jurul ideii de dezvoltare iterativă, în care cerințele și soluțiile evoluează prin colaborarea între echipele inter-funcționale care se auto-organizează. Metodele Agile sau procesele Agile promovează, în general, un proces disciplinat de management de proiect. Acesta încurajează inspecția și adaptarea frecventă, o filozofie de management care încurajează: munca în echipă, autoorganizarea și responsabilitatea, un set de bune practici de inginerie menite să permită livrarea rapidă de software de înaltă calitate, și o abordare de afaceri care aliniază dezvoltarea cu nevoile clienților și obiectivele companiei.

Valoarea finală a dezvoltării Agile este faptul că permite echipelor să ofere valoare mai rapid, cu o calitate și predictibilitate mai mare și o capacitate mai mare de a răspunde la schimbări. Cerințele, planurile și rezultatele sunt evaluate continuu, astfel încât echipele dispun de un mecanism natural pentru a răspunde schimbării rapide. Scrum și Kanban sunt două dintre cele mai utilizate metodologii Agile.

Tehnologia Agile Bittnet Training
Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
RĂMÂI CONECTAT, ȚINE APROAPE

Abonează-te la newsletter