Programul de instruire dedicat Chief Information Security Officer (CISO)

Programul de instruire dedicat Chief Information Security Officer (CISO)

Vizualizări: 9

Angajamentul Microsoft este de a oferi clienților o platformă de încredere prin intermediul tehnologiilor și serviciilor de cloud și este enunțată astfel: 

“Security is our top priority and we are committed to working with others across the industry to protect our customers.” Satya Nadella Chief Executive Officer, Microsoft Corporation 

Microsoft Secure Mission Statement care exprimă viziunea vendorului pentru securitate, definită pentru a permite organizațiilor să rămână productive și să se transforme digital folosind tehnologiile cloud Azure și Microsoft 365. 

Abordarea Microsoft este de a integra build-in platforme specializate de securitate în fiecare layer de funcționalitate a serviciilor de cloud furnizate: Azure, Office 365, EMS, Windows, clienții Office: 

Deși există zeci de tipuri diferite de atacuri, lista atacurilor cibernetice include cele mai comune 20 de exemple.  

Cui îi este dedicat programul de instruire dedicat Microsoft Chief Information Security Officer ?

Programul de instruire Microsoft CISO este construit pentru a defini strategiile și prioritățile organizațiilor, raportate la capabilitățile și strategiile recomandate de vendor, reușind astfel să ajute participanții să definească un plan de lucru eficient pe baza înțelegerii strategiilor cybersecurity definite de vendor. 

Programul Microsoft Chief Information Security Office (CISO) conține o colecție de informații despre securitate, principii și recomandări pentru modernizarea securității organizațiilor, oferind o combinație de experiențe provenind de la echipele de securitate Microsoft și de la clienți. 

Scopul este de a ajuta organizațiile să facă față provocărilor duale de securitate: atacuri din ce în ce mai sofisticate și protejarea activelor într-un mediu hibrid care include platformele cloud. 

Videoclipurile atelierului CISO și conținutul de descărcare PDF/PowerPoint sunt modulare, astfel încât participanții să poată sări la orice secțiune de interes sau să reia prezentarea de la început. Slide-urile pentru fiecare modul sunt partajate pentru a vă ajuta organizația să construiască strategii de securitate eficiente. 

Programul conține următoarele module: 

  • Modulul 1: Microsoft Cybersecurity Briefing : Acest modul acoperă prezentări generale despre igiena critică a securității, arhitectura de referință Microsoft în domeniul securității cibernetice, reziliența securității cibernetice, Internetul lucrurilor (IoT) și tehnologia operațională. 
  • Modulul 2: Managementul securității : Aflați cum să creșteți vizibilitatea și controlul asupra patrimoniului întreprinderii dvs. hibride cu îndrumări integrate, aplicare automată a politicilor și monitorizare. 
  • Modulul 3: Identitate și acces de utilizator fără încredere: Aflați cum să avansați încredere zero cu identitatea și strategia dvs. de acces al utilizatorilor pentru a proteja mai bine datele corporative în interiorul și în afara perimetrului rețelei dvs. 
  • Modulul 4a: Strategia de protecție împotriva amenințărilor, Partea I: Explorați elementele cheie despre protecția împotriva amenințărilor, evoluția securității, strategii și foi de parcurs de securitate. 
  • Modulul 4b: Strategia de protecție împotriva amenințărilor, Partea a II- a: Acest modul trece în revistă evoluția și traiectoria Centrelor de operațiuni de securitate (SOC), alimentate de trilioane de semnale din Microsoft Intelligent Security Graph. 
  • Modulul 5: Protecția informațiilor : Aflați cum să protejați informațiile sensibile oriunde ar merge cu clasificare automată, criptare persistentă pe dispozitive și monitorizare continuă a datelor pe dispozitive mobile, servicii cloud și alte active corporative. 

Puteți parcurge integral acest program accesând pagina web dedicată acestuia

Autor: MARIAN PANDILICĂ

LinkedIn

Senior Microsoft Certified Trainer
Microsoft Learning Consultant 2010-2024
Customer Learning Architect
Cloud Solution and Cybersecurity Architect

New call-to-action