De ce ai nevoie de un curs de securitate?

Vizualizări: 11

Securitatea cibernetică a fost tot timpul una din prioritățile companiilor, dar în contextul evoluției tehnologiei și a atacurilor tot mai dese, aceasta a devenit din ce în ce mai importantă întrucât amenințările sunt constante, de pe tot mai multe canale. Gândirea de tipul ”mie nu mi se poate întâmpla” nu ar mai trebui să fie o practică, iar specialiștii tehnici care se ocupă de setarea politicilor de securitate în companii să aibă o formare pe măsură și certificări la zi.

Care sunt beneficiile cursurilor de Cisco Security?

  • Asigurarea continuității activității: compania este protejată împotriva factorilor care pot perturba bunul mers al proceselor. Acest aspect ajută la păstrarea gradului de productivitate al angajaților.
  • Ajută la îmbunătățirea securității și gestionarea riscului: securitatea rețelei ajută compania să întrunească regulile și reglementările obligatorii din punct de vedere legal pentru o bună funcționare.
  • Îmbunătățirea experienței clienților: securitatea rețelei ajută la protejarea datelor cliențior, astfel reducând riscul ca datele să fie furate și utilizate în alte scopuri.

În ce constă valoarea trainingului de securitate?

Anual, fraudele pe internet aduc costuri companiilor de miliarde de dolari. Zi de zi companiile se confruntă cu noi amenințări, precum spyware, atacuri realizate de hackeri și malware. A devenit din ce în ce mai important să ne protejăm companiile și să înțelegem cum care este profilul atacatorilor pentru a proteja rețelele și datele esențiale, dar și pentru a face față acestor amenințări.

Ce probleme rezolvă cursurile de securitate?

Securitatea eficientă a rețelei vizează o gamă largă de amenințări și le împiedică să acceseze rețeaua vizată sau să se răspândească în aceasta.

Cele mai întâlnite atacuri includ spyware, cai Troieni, viruși, atacuri realizate de hackeri, interceptarea datelor sensibile și furtul acestora sau chiar și furt de identitate.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți fi la zi cu toate amenințările cibernetice sau cum să îți protejezi compania, poți accesa lista completă a cursurilor Cisco, secțiunea Security.

Dacă ți-ai însușit deja noțiuni privind securitatea cibernetică, poți trece la nivelul următor parcurgând cursul Cisco SENSS – Implementing Cisco Edge Network Security Solutions. Data de început a acestuia este pe 16 decembrie.

Pentru informații sau solicitări scrie-ne pe askformore@bittnet.ro.

New call-to-action