Certified Ethical Hacker și protejarea împotriva atacurilor neautorizate

Vizualizări: 18
Certified Ethical Hacker și protejarea împotriva atacurilor neautorizate

Despre Ethical Hacking

Securitatea cibernetică reprezintă un efort continuu de protejare a sistemelor de rețea și a datelor împotriva utilizărilor sau atacurilor neautorizate. Trebuie să vă protejați identitatea, datele și dispozitivele electronice atât la nivel personal, cât și profesional.

Combaterea amenințărilor cibernetice reprezintă o provocare complexă pe măsură ce spaţiul securității informatice evoluează permanent iar organizațiile își extind amprenta digitală. Protecția datelor, integritatea și confidențialitatea sistemelor devin indispensabile, iar amenințările cibernetice trebuie prevenite în mod proactiv cu o abordare defensivă la nivel de sistem, specifică nevoilor organizaționale.

Majoritatea companiilor sunt conștiente de problemele comune de securitate și depun eforturi continue și considerabile pentru a le preveni. Cu toate acestea oricând poate apărea o breșă de securitate, iar un adversar hotărât va reuși, în final, să își atingă scopul dacă organizațiile nu sunt pregătite să poată limita pagubele prin prevenirea potențialelor vulnerabilități.

Certificare Ethical Hacking

Un hacker etic certificat este un specialist care lucrează de obicei într-o echipă de tip Red, focusat pe atacarea sistemelor informatice și obținerea accesului la rețele, aplicații, baze de date și alte date critice privind sistemele securizate. Un CEH înțelege strategiile de atac, utilizarea vectorilor creativi de atac și imită abilitățile și creativitatea hackerilor rău intenționați. Spre deosebire de hackerii rău intenționați, profesioniștii CEH își folosesc abilitățile de atac pentru a descoperi vulnerabilitățile din sisteme și operează cu permisiunea proprietarilor de sistem luându-și toate măsurile de precauție pentru a se asigura că rezultatele rămân confidențiale.

Certified Ethical Hacker (CEH) de la EC-Council este cea mai de încredere certificare și formă de dobândire a cunoștințelor teoretice și practice ale hacking-ului etic recomandată de angajatori la nivel global. Este cea mai dorită certificare de securitate a informațiilor și reprezintă una dintre acreditările cibernetice cu cea mai rapidă creștere cerută de infrastructura critică și furnizorii de servicii esențiale.

În 5 zile de curs Certified Ethical Hacker (CEH) V12 veți învăța cele mai noi instrumente, tehnici și metodologii de hacking de nivel comercial utilizate de hackeri și profesioniști în securitatea informațiilor. Toate acestea sunt consolidate în mod practic prin accesul la 140 de laboratoare din lumea reală și la peste 2.200 de instrumente de hacking.

Dacă ești interesat să înveți hacking-ul etic, la Bittnet Training te putem ajuta în procesul de dezvoltare spre unul dintre cele mai interesante job-uri de pe piață, în care practic ești plătit pentru a ține pasul cu cea mai nouă tehnologie și pentru a desfășura activități de hacking fără amenințarea că vei încălca legea.

New call-to-action