Înscrie-te la cursurile AWS și certifică-ți gratuit abilitățile în tehnologie cloud!

Abilitățile de cloud computing sunt la mare căutare și 63% dintre liderii IT spun că este din ce în ce mai greu să găsești ingineri calificați. Curba cererii pentru serviciile Cloud Computing continuă să înflorească și este un element critic în afaceri. Potrivit International Data Corporation (IDC), cheltuielile pentru serviciile cloud publice și infrastructura din întreaga lume e în creștere cu 23,8 la sută din 2018 iar până în 2022 Se estimează că va fi de 22,5% pentru a ajunge la 370 miliarde de dolari. 

Fie că abia începi să înveți despre AWS, te bazezi pe abilitățile IT existente sau vrei să îmbunătățești cunoștințele în cloud, ne-am propus să venim în întâmpinarea ta și să te ajutăm să avansezi în:

  • a-ți dezvolta abilități de succes în tehnologie cloud
  • certificarea și validarea cunoștințelor

În acest scop, Bittnet a pregătit o ofertă specială care să facă mai rentabilă atingerea obiectivelor tale. 

Prin înscrierea la cursurile programate de Bittnet, Architecting on AWS în 29.09.2021  și Systems Operations on AWS în 25.10.2021 și ai ocazia să îți reduci cheltuielile de training cu un voucher care include costul pentru susținerea examenelor de certificare 

Detalii despre cursurile din ofertă:

Architecting on AWS – curs recomandat dacă dorești să ai o înțelegere mai aprofundată despre infrastructura și serviciile AWS.  

Acest curs se concentrează pe noțiunile fundamentale privind crearea infrastructurii IT în AWS. Cursul acoperă cele mai bune practici și modele de proiectare pentru a vă ajuta să proiectați soluții IT optime în AWS Cloud.

  • Solutions Architects
  • Solutions Design Engineers
  • Persoanelor care trebuie să înțeleagă domeniul de aplicare al arhitecturilor cloud

System Operation on AWS – curs recomandat dacă dorești să avansezi cunoștințele despre lucrul cu serviciile și mediile AWS. 

Acest curs îi învață pe operatorii de sisteme și pe oricine efectuează funcții de operare a sistemului cum să instaleze, să configureze, să automatizeze, să monitorizeze, să securizeze, să întrețină și să depaneze serviciile, rețelele și sistemele de pe AWS, necesare pentru a sprijini aplicațiile de afaceri. 

  • Administrator de sisteme
  • Operatorilor sau oricărei persoane se pregătește să dea examenul de certificare AWS Certified SysOps Administrator – Associate

Fie că ești nou în lucrul cu serviciile AWS Cloud, cauți să actualizezi abilitățile în cloud sau să explorezi o strategie cloud-first pentru organizația ta – este timpul să acționezi. 

Fă o schimbare pozitivă în plan profesional și organizațional! Pregătește-te să îți dezvolți abilitățile în tehnologie cloud și să obții o certificare adecvată pentru tine sau compania ta. Înscrie-te la cursuri și folosește-te de voucherul primit ca să obții certificarea Amazon Web Services!