Avansează profesional cu ajutorul cursurilor Microsoft Fundamentals

O cercetare IDC (International Data Corporation ) arată că profesioniștii IT care au obținut o certificare relevantă pentru rolul lor și tehnologiile cu care lucrează, au performanțe cu 26% mai bune, în medie, decât ale altor colegi necertificați. Dacă vrei să-ți asiguri o dezvoltare eficientă a abilităților profesionale, profită de campania LevelUp! Microsoft Skills Week, desfășurată de Bittnet alături de LLPA și Microsoft în perioada 27 Septembrie – 1 Octombrie 2021

Prin această campanie beneficiezi de:  

Multumim pentru interesul acordat! În acest moment, înscrierile la cursurile din campania Microsoft Skills Week sunt închise.

Cursurile Microsoft din portofoliul de training Bittnet care fac parte din campanie sunt:

Recomandat pentru: Administratori, Ingineri AI, Data Analiști, Ingineri de date, Administratori de baze de date, Dezvoltatori, Ingineri de securitate.

Vezi detalii curs

Deadline pentru înscrierea la cursuri: 15 septembrie 2021!

Versiunea de 1 zi a fiecărui curs Microsoft Fundamentals din campanie a fost împărțită pe durata a 2 zile, în sesiuni de câte 4 ore.  Pentru cei mai motivați dintre participanții care finalizează un curs Microsoft, am pregătit 25 de vouchere cadou care așteaptă să fie câștigate. Pune focusul pe dezvoltarea ta. Descoperă și învață o tehnologie nouă care să-i dea un impuls carierei tale.  Înscrie-te, învață și câștigă!

Consultanții noștri te pot ajuta cu informații despre campania LevelUP! Microsoft Skills Week sau să alegi traseul cu certificarea adecvată nevoilor tale. Pentru detalii suplimentare, așteptăm e-mailul tău la adresa askformore@bittnet.ro

Deadline pentru înscrierea la cursuri: 15 septembrie 2021!

Menu