Avansează profesional cu ajutorul cursurilor Microsoft Fundamentals

O cercetare IDC (International Data Corporation ) arată că profesioniștii IT care au obținut o certificare relevantă pentru rolul lor și tehnologiile cu care lucrează, au performanțe cu 26% mai bune, în medie, decât ale altor colegi necertificați. Dacă vrei să-ți asiguri o dezvoltare eficientă a abilităților profesionale, profită de campania LevelUp! Microsoft Skills Week, desfășurată de Bittnet alături de LLPA și Microsoft în perioada 27 Septembrie – 1 Octombrie 2021

Prin această campanie beneficiezi de:  

Multumim pentru interesul acordat! În acest moment, înscrierile la cursurile din campania Microsoft Skills Week sunt închise.

Cursurile Microsoft din portofoliul de training Bittnet care fac parte din campanie sunt:

Recomandat pentru: Administratori, Ingineri AI, Data Analiști, Ingineri de date, Administratori de baze de date, Dezvoltatori, Ingineri de securitate.

Vezi detalii curs

Recomandat pentru: Persoanele cu profil tehnic care au cunoștințe generale despre Azure si Microsoft 365 si care vor să cunoască elementele fundamentale de securitate pentru soluțiile Microsoft în cloud și Microsoft 365.

Vezi detalii curs

Recomandat pentru: Ingineri baze de date, Administratori baze de date 

Vezi detalii curs

Recomandat pentru: Persoanele cu profil tehnic sau non-tehnic (fără background tehnic) care își doresc să creeze aplicații simple fără a coda și celor care lucrează cu date (ex: în departamentele de contabilitate, logistică, operațiuni).

Vezi detalii curs

Deadline pentru înscrierea la cursuri: 15 septembrie 2021!

Versiunea de 1 zi a fiecărui curs Microsoft Fundamentals din campanie a fost împărțită pe durata a 2 zile, în sesiuni de câte 4 ore.  Pentru cei mai motivați dintre participanții care finalizează un curs Microsoft, am pregătit 25 de vouchere cadou care așteaptă să fie câștigate. Pune focusul pe dezvoltarea ta. Descoperă și învață o tehnologie nouă care să-i dea un impuls carierei tale.  Înscrie-te, învață și câștigă!

Consultanții noștri te pot ajuta cu informații despre campania LevelUP! Microsoft Skills Week sau să alegi traseul cu certificarea adecvată nevoilor tale. Pentru detalii suplimentare, așteptăm e-mailul tău la adresa askformore@bittnet.ro

Deadline pentru înscrierea la cursuri: 15 septembrie 2021!