Cursuri Cisco gratuite prin Cisco Learning Credits

Crește productivitatea echipei!
Este un moment bun pentru a valorifica beneficiile pe care le deții prin voucherele Cisco Learning Credits primite la achiziția de echipamente Cisco.

Angajații bine pregătiți au o înțelegere mai profundă a afacerii și pot gestiona ușor problemele, ori să identifice oportunități. Aceste oportunități oferă beneficii tangibile atât pentru oamenii din echipă, cât și pentru organizație. La nivel de companie, dezvoltarea angajaților potențează talentul lor, iar îmbunătățirea performanței echipei duce la creșterea profitabilității afacerii. Bittnet Training, în calitate de partener autorizat de training IT, te poate sprijini să optimizezi costurile alocate nevoilor de educație astfel încât să te poți concentra pe ceea ce contează: succesul afacerii și bunăstarea angajaților.

Ce sunt Cisco Learning Credits (CLC)?

Cisco Learning Credits (CLC) funcționează ca niște vouchere preplătite (unități de credit) care pot fi decontate la achiziționarea de cursuri Cisco livrate de un Partener de Training Autorizat, precum Bittnet Training. Fiecare curs este plătit cu un număr specific de CLC-uri. De exemplu, un curs CCNA de 5 zile costă 42 de CLC-uri. Practic, aceste vouchere oferă posibilitatea de a participa gratuit la o suită de traininguri Cisco de specialitate.

Care sunt avantajele acestor vouchere?

  • Îți oferă un buget anual de training mai mare
  • Economisești bani prin traininguri Cisco de specialitate gratuite
  • Optimizarea bugetului: voucherele pot fi folosite de oricine astfel încât poți instrui noi angajați chiar dacă bugetul curent este redus
  • Îmbunătățirea competențelor tehnice și a productivității echipei
  • Rentabilitate mai rapidă a investiției.

Cum afli dacă și compania ta beneficiază de aceste vouchere și pentru cât timp?

Poți accesa Cisco Learning Credits dacă organizația ta a achiziționat produse bazate pe tehnologie Cisco. Odată ce îți validezi eligibilitatea, poți activa voucherele de training pe site-ul dedicat Cisco. Ele sunt valabile 1 an de la achiziția produselor Cisco. Dacă nu decontezi voucherele cu un partener de training autorizat, în timpul perioadei de valabilitate, riști să pierzi acești bani. Ele vor fi anulate automat de către vendor, la expirarea celor 12 luni, nemaiputând fi folosite pentru suplimentarea bugetului tău de training.

Cum le poți folosi?

Prin voucherele CLC ai acces la un pachet complet de servicii ce integrează soluția tehnică Cisco pe care compania ta a achiziționat-o deja, cu componenta de pregătire gratuită a specialiștilor din echipa ta.

Ai ocazia să îți setezi din start nevoile de training importante în organizație și să beneficiezi gratuit de o gama largă de cursuri de specialitate oferite de Cisco prin Bittnet Training.

Cisco Learning Credits Întrebări și Răspunsuri Frecvente  

Aici este pagina oficială a vendorului dedicată Cisco Learning Credits https://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/training/learning-credits.html  

Consultă acum echipa Bittnet Training pentru a deconta voucherele de cursuri Cisco gratuite, în timp util!

Consultanții Bittnet te pot sprijini să identifici voucherele Cisco Learning Credits disponibile și să le decontezi la timp, pentru cursurile eligibile. Împreună, putem crea un plan de învățare personalizat nevoilor organizației, fără nici o obligație din partea ta.

Planifică o discuție cu un consultant

Menu