Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD) v1.0

Cui i se adresează?

Acest curs se adresează:

 • inginerilor de rețea
 • administratorilor de sistem
 • inginerilor proiectanți de rețea

Ce vei învăța?

Cursul Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD) v1.0 oferă noțiunile și abilitățile necesare unui profesionist de a proiecta și de a întreprinde o rețea.

Acest curs servește ca o scufundare profundă în proiectarea rețelei de enterprise și se extinde pe subiectele abordate în implementarea și operarea Cisco® Enterprise Network Core Technologies (ENCOR) v1.0.

Acest curs îi pregătește pe cursanți pentru susținerea examenului 300-420 Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD), parte a certificării CCNP®
Enterprise and Cisco Certified Specialist – Enterprise Design.

Cerințe preliminare:

Înainte de a participa în cadrul acestui curs, studenții trebuie să fi obținut certificarea CCNA® sau să fie familiari cu:

 • Cunoștințe de bază în rețelistică și construirea unui LANs
 • Adresa IP de bază și subrețele
 • Fundamentele de rutare și comutare
 • Conceptele de bază și terminologia rețelelor wireless

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Este recomandat să continui cu:

După promovarea examenului 300-420 ENSLD îți recomandăm să participi la cursul ENCOR (pentru a putea dobandi certificarea CCNP) sau la un alt Concentration course din cadrul verticalei CISCO Enterprise:ENARSI, ENSDWI, ENWLSD, ENWLSI sau ENAUI

Programe de certificare

Cursul Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD) v1.1 te pregătește pentru examenul 300-420 Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD). În urma promovării 300-420 ENSLD vei dobândi certificarea de Cisco Certified Specialist – Enterprise Design. Participând la acest curs, vei obține 40 de Continuing Education Credits pe care le poți folosi pentru extinderea valabilității certificărilor curente.

Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD) v1.0

Detalii curs

Durată

5
zile

Preț

1900 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală, Studiu individual

Nivel de specializare

3. Professional

   Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
   DISCUTĂ CU UN CONSULTANT

    Menu