Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD) v1.0

Cui i se adresează?

Acest curs se adresează:

  • inginerilor de rețea
  • administratorilor de sistem
  • inginerilor proiectanți de rețea

Ce vei învăța?

Cursul Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD) v1.0 oferă noțiunile și abilitățile necesare unui profesionist de a proiecta și de a întreprinde o rețea.

Acest curs servește ca o scufundare profundă în proiectarea rețelei de enterprise și se extinde pe subiectele abordate în implementarea și operarea Cisco® Enterprise Network Core Technologies (ENCOR) v1.0.

Acest curs îi pregătește pe cursanți pentru susținerea examenului 300-420 Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD), parte a certificării CCNP®
Enterprise and Cisco Certified Specialist – Enterprise Design.

Cerințe preliminare:

Înainte de a participa în cadrul acestui curs, studenții trebuie să fi obținut certificarea CCNA® sau să fie familiari cu:

  • Cunoștințe de bază în rețelistică și construirea unui LANs
  • Adresa IP de bază și subrețele
  • Fundamentele de rutare și comutare
  • Conceptele de bază și terminologia rețelelor wireless

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română.

Este recomandat să continui cu:

După promovarea examenului 300-420 ENSLD îți recomandăm să participi la cursul ENCOR (pentru a putea dobandi certificarea CCNP) sau la un alt Concentration course din cadrul verticalei CISCO Enterprise:ENARSI, ENSDWI, ENWLSD, ENWLSI sau ENAUI

Programe de certificare

Cursul Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD) v1.1 te pregătește pentru examenul 300-420 Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD). În urma promovării 300-420 ENSLD vei dobândi certificarea de Cisco Certified Specialist – Enterprise Design. Participând la acest curs, vei obține 40 de Continuing Education Credits pe care le poți folosi pentru extinderea valabilității certificărilor curente.

Detalii curs

Durată

5
zile

Preț

1900 EUR

Modalități de livrare

Predare în clasă, Clasă hibridă, Clasă virtuală, Studiu individual

Nivel de specializare

3. Professional
Într-o economie bazată pe cunoaștere, educarea și instruirea angajaților reprezintă o investiție în vederea obținerii unei performanțe îmbunătățite pe termen scurt, precum și a succesului pe termen lung al organizației.
DISCUTĂ CU UN CONSULTANT

    Menu