Curs SC-100: Microsoft Cybersecurity Architect

Cursul Microsoft SC-100: Microsoft Cybersecurity Architect pregătește participanții cu experiență in proiectarea și evaluarea strategiilor de securitate cibernetică, în următoarele domenii: Zero Trust, Guvernare Risc Compliance (GRC), operațiuni de securitate (SecOps) și date și aplicații. De asemenea, in timpul trainingului, cursanții învăță cum să dezvolte și să proiecteze soluții folosind principiile zero trust și să specifice cerințele de securitate pentru infrastructura cloud în diferite modele de servicii (SaaS, PaaS, IaaS).   

Cursul se adresează

Acest curs se adresează inginerilor de securitate cloud cu experiență, care au obținut o certificare anterioară din portofoliul cursurilor Microsoft de securitate, conformitate și identitate.  

În mod specific, cursanții ar trebui să aibă experiență amplă și cunoștințe avansate într-o gamă largă de domenii de inginerie de securitate precum: identitate și acces, protecția platformei, operațiuni de securitate, securizarea datelor și securizarea aplicațiilor. De asemenea, profesionistii IT interesati de acest curs ar trebui să aibă experiență cu implementări hibride și cloud.  

În acest curs vei învăța să:
  • În cadrul cursului SC-100: Microsoft Cybersecurity Architect vei învăța să: 
  • Dezvolți o strategie și o arhitectură Zero Trust 
  • Evaluezi strategiile tehnice și strategiile operațiunilor de securitate pentru Governance Risk Compliance (GRC). 
  • Planifici și să dezvolți securitatea infrastructurii  
  • Dezvolți o strategie pentru date și aplicații 
Data

12-15 Decembrie 2022

Durata

09:00 – 17:00

Cerințe preliminare:

  • Să aibă experiență cu implementări de securitate in medii hibride și cloud 

 

Recomandăm să continui cu:

Cursul Microsoft SC-100: Microsoft Cybersecurity Architect este cel mai avansat din suita cursurilor de securitate ale vendorului. 

Profesioniștii IT care iși doresc sa își lărgească gama de cunoștințe pot opta să continue cu un curs de securitate pe o specializare complementară cunoștințelor deja dobândite precum: 

Powered by