Nu lăsa bani pe masă: profită acum de voucherele gratuite de training oferite de Cisco și Microsoft!

Educația este un mijloc de dezvoltare a organizației voastre prin creșterea abilităților și a cunoștințelor angajaților voștri. Pentru a vă susține în gestionarea evoluției nevoilor de training, Bittnet, în calitate de partener autorizat de traininguri și partenerul de training pentru industria de IT din România, vă ajută să vă optimizați costurile alocate instruirii angajaților. Dacă și compania voastră utilizează tehnologie Microsoft și Cisco, este foarte probabil să aveți alocate deja vouchere de training pe care nu le-ați folosit încă.

Foloseste voucherele de training Microsoft si Cisco

Atenție, acestea mai sunt valabile pentru o perioadă foarte limitată de timp:

 • Până la 14 iunie 2021 pentru Cisco (Cisco Learning Credits – CLC)
  ***Începand cu 15 iunie 2021 Cisco Learning Credits vor putea fi valorificate doar pentru cursurile livrate direct de către Cisco. Clienții nu vor mai putea utiliza voucherele pentru traininguri livrate de Learning Partners precum Bittnet Training. Pentru a putea participa la training-uri Cisco livrate de Bittnet se va achita prețul de listă.
 • Până la 31 decembrie 2021, dar cu asignare și creare în sistem până la 1 iulie 2021 pentru Microsoft (Software Assurance Training Vouchers – SATV)

Având în vedere perioada limitată pe care vendorii o mai oferă ca să folosiți aceste vouchere, este important să le și decontați înainte de această dată pentru ca acestea să nu expire. Contactați-ne să vă ajutăm în procesul de decontare a voucherelor de training.

informatii vouchere de training Microsoft si Cisco.Ce sunt voucherele de training oferite de Microsoft și Cisco?

Orice companie care achiziționează produse ori servicii bazate pe tehnologie Microsoft sau Cisco poate primi suport și finanțare pentru proiectele de educație și formare, în funcție de anumite criterii de eligibilitate, stabilite de vendorul de tehnologie. Astfel, compania voastră, ca utilizator de tehnologie, beneficiază de vouchere de training puse la dispoziție de către vendor, pe care le puteți folosi ca “monedă de plată” în schimbul participării la un curs oficial Microsoft sau Cisco, furnizat de un Learning Partner Autorizat, cum este și Bittnet. Practic, aceste vouchere vă oferă posibilitatea de a participa în mod gratuit la o suită de traininguri de specialitate.

cum beneficiezi de voucherele de training Cisco si MicrosoftCum aflați dacă și compania voastră beneficiază de aceste vouchere?

Puteți accesa voucherele dacă în compania voastră s-au achiziționat servicii software Microsoft de licențiere în volum (Microsoft Volume License Agreement) sau produse bazate pe tehnologie Cisco. Odată ce vă validați eligibilitatea, vă puteți activa voucherele de training pe site-urile dedicate, Microsoft sau Cisco. Dacă nu vă decontați voucherele prin intermediul unui partener de training autorizat, riscați să pierdeți acești bani și nu mai puteți beneficia de training gratuit. Ele vor fi anulate automat de către vendor, nemaiputând fi folosite pentru suplimentarea bugetului vostru de training.

Bittnet vă stă la dispoziție cu toate informațiile referitoare la suita de cursuri oficiale ce pot fi accesate cu aceste vouchere. De asemenea, vom fi alături de compania voastră pe tot parcursul de pregătire și înrolare la cursuri și vă vom oferi toate detaliile referitoare la modul în care acestea se vor desfășura ori la procedurile de urmat pentru decontare.

Care sunt beneficiile companiei voastre?

 • Un buget anual de training mai mare
 • Economisiți bani
 • Urmăriți eficient costurile de formare
 • Optimizarea bugetului: voucherele pot fi folosite de oricine, astfel încât puteți instrui noi angajați chiar dacă bugetul vostru este redus
 • Acces facil la instruire profesională specializată
 • Creșteți productivitatea personalului și competența tehnică
 • Rentabilitate mai rapidă a investiției.

Care sunt datele limită până la care puteți folosi aceste vouchere?

Dacă în compania voastră dețineți vouchere Microsoft SATV (Software Assurance Training Vouchers) putem concepe împreună un plan de training până în data de 30 iunie și aveți posibilitatea să organizați cursurile în funcție de disponibilitatea voastră, 180 de zile mai târziu.
În cazul în care v-au fost alocate vouchere Cisco Learning Credits (CLC) beneficiați de acestea până la 14 Iunie, deci le puteți folosi ca să participați la cursuri care se organizează și se desfășoară doar până la această dată.

Contactați-ne și beneficiați de voucherele pe care le aveți la dispoziție!

Ne puteți contacta pe mail sau la telefon pentru a ne adresa orice întrebare despre cum puteți beneficia de voucherele voastre de training gratuit SATV sau CLC. Voucherele pot fi utilizate de către oricine din compania voastră ca să participe la cursuri.

Informații adiționale despre voucherele de training Microsoft SATV găsiți aici:

https://www.bittnet.ro/intrebari-frecvente-vouchere-de-training-microsoft-software-assurance/

Informații adiționale despre voucherele de training Cisco CLC găsiți aici:

https://www.bittnet.ro/cisco-learning-credits-intrebari-frecvente/

Dacă aveți nevoie de suport să identificați dacă beneficiați de astfel de vouchere, să verificați ce cursuri sunt eligibile și să faceți un plan de learning, să gestionați și să atribuiți aceste vouchere pentru training-urile angajaților din compania voastră, contactați echipa noastră de suport fără nici o obligație din partea voastră, iar noi vă ajutăm.

New call-to-action