The Future of Corporate Learning in Tech

In cadrul celei de-a treia ediții a C3 Global Cloud Skills v-Tour lideri globali din educație discuta despre Learning as a Culture. Indiferent dacă organizația ta este în proces de regândire, remodelare sau reordonare a unei culturi de învățare, trebuie să fii pregătit pentru noile trenduri.

Dăm continuitate conferinței globale ReShape! The Future of Corporate Learning și venim pe 28 Aprilie cu un eveniment local interactiv, în sala, creat special pentru GMs, CTOs, CIOs și directorii de HR din companiile din România.

The Future of Corporate Learning in Tech va adresa provocările și cele mai bune practici prezente în companiile cu o cultură organizațională care valorifică growth mindset, dezoltarea angajaților, dar și menținerea infrastructurii IT conform ultimelor standarde de securitate.

The Future of Corporate Learning in Tech este un eveniment „altfel”, prin care Bittnet Training și Dendrio își propun să asigure un cadru de discuții interactive, cu soluții practice, relevante pentru era digitală în care ne desfășuram activitatea. Invitații vor avea parte de o sesiune interactivă de teatru forum care va adresa potențialele pericole de securitate împreună cu soluțiile tehnice și de learning ce pot contribui la izolarea și diminuarea lor.

28 Aprilie | 09:00 - 13:00

Sediu Bittnet, One Cotroceni Park - Strada Progresului 1, corp B, etaj 4

Accesul la eveniment se face pe bază de invitație și este gratuit. Pentru cei care își doresc să contribuie prin donații, Bittnet Group, prin Academia Credis, sprijină refugiații din Ucraina transferând toate donațiile de la acest eveniment către ONG-ul Zi de Bine.

Detaliile pentru donații sunt:
Academia Credis
Cont RON: RO80BTRL04301205W94015XX
Cont EUR: RO55BTRL04304205W94015XX
Cont USD: RO07BTRL04302205W94015XX

Te așteptăm!

New call-to-action