#StaySafeAndKeepLearning badge virtual

#StaySafeAndKeepLearning

#StaySafeAndKeepLearning

Continuă să înveți și să te dezvolți chiar și în pandemie. Alături de Bittnet Training ai șansa de a învăța live virtual din orice locație.

Este important să îți extinzi aria de competențe și îți mulțumim că ai ales să evoluezi împreună cu noi! Să înveți live virtual în condiții de criză este un efort pe care vrem să îl evidențiem și public!

Experiența ta de learning poate fi completată prin recunoaștere, de aceea am creat badge-ul virtual care certifică absolvirea cursului tău în format Live Virtual la Bittnet Training.

Postează imaginea alăturată în feed-ul tău de pe Facebook / LinkedIn împreună cu textul de mai jos pentru a arăta prietenilor noul achievement unlocked.

Am ales să îmi continui planul de dezvoltare cu Bittnet și prin #LiveVirtualTraining am absolvit cursul ”NUME CURS”. Nu a fost ușor, dar mă bucur mai mult că am reușit să dobândesc new skills chiar și în situații neprevăzute.
#StaySafeAndKeepLearning

Badge #StaySafeAndKeepLearning
Pagina de Facebook Bittnet Training
Poza de profil Bittnet Training facebook page
Poza de profil Facebook Bittnet Training

Ca simbol al inițiativei de încurajare a studiului de la distanță, în sistem live virtual, într-un mediu sigur și puțin expus, te incurajăm să aplici o ramă temporară pozei de profil a contului tău de Facebook.

Îți mulțumim că ai ales să contribui la promovarea educației și a #LiveVirtualTraining!
RĂMÂI CONECTAT, ȚINE APROAPE

Abonează-te la newsletter

    New call-to-action