Pearson VUE va oferi examene de certificare DevOps Artisan pentru Bittnet Training

Pearson VUE, liderul global în testarea computerizată, a anunțat astăzi, 22 septembrie 2020,  semnarea acordului pe mai mulți ani cu Bittnet Training, furnizor de cursuri și certificări care îmbină dezvoltarea software cu operațiunile IT.

Conform acordului, vor fi livrate la nivel mondial prin rețeaua globală de centre de testare a Pearson VUE, noi examene de certificare pentru cursurile DevOps Artisan organizate de Bittnet Training.

Bittnet Training va oferi, de asemenea, posibilitatea candidaților de a-și testa cunoștințele prin intermediul platformei online Pearson VUE, OnVUE, platformă care le permite candidaților susținerea examenelor DevOps Artisan de acasă în timp ce sunt monitorizați de un supervizor certificat Pearson VUE prin webcam și microfon pe tot parcursul examenului.

“Așteptăm cu nerăbdare să lansăm la nivel mondial noile examene de certificare pentru cursurile DevOps Artisan organizate de Bittnet Training. Suntem bucuroși să oferim candidaților alegerea, flexibilitatea și comoditatea de a-și susține testele fie prin rețeaua noastră globală de centre de testare, fie prin intermediul platformei online pentru a-și testa cunoștințele acasă sau la locul de muncă.”, a comentat Matthew Poyaidgi, vicepresedintele, EMEA la Pearson VUE.

Dan Berteanu, VP Education @Bittnet Training, a declarat: “Suntem încântați să colaborăm cu Pearson VUE pentru a consolida creșterea extraordinară a cursurilor noastre DevOps Artisan. Vedem acoperirea globală a rețelei de centre de testare Pearson VUE și oportunitatea de a opta pentru examenele OnVUE online ca fiind factori cheie în extinderea internațională a programului DevOps Artisan. ”

Comunicatul oficial oferi de Pearson VUE poate fi citit aici.

New call-to-action