Meet the Company. Meet the CEO

Va intrebati cum urmeaza sa dezvolte Mihai si Cristian Logofatu, fondatorii Bittnet, valoarea companiei in urmatorii ani?

Profitand de momentul aniversar, un an de la listarea Bittnet pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, coroborat cu proiectul Investors Club “Meet the Company. Meet the Ceo” vineri, 22 aprilie, va asteptam la noi “acasa” sa vedeti unde si cum functionam si sa intelegeti mai bine acest business, la o cafea, alaturi de Mihai si Cristian Logofatu, de la ora 15.

Bittnet este o companie antreprenoriala romaneasca, infiintata in 2007, devenind cea mai mare companie locala de servicii IT business to business ce ofera training-uri certificate Cisco, Microsoft, Amazon, ITIL®, etc. si prima companie listata pe sistemul alternativ de tranzactionare AeRO.

Compania a fost inclusa in clasamentul Technology Fast 500 al celor mai dinamice companii din EMEA, top realizat de catre Deloitte, in care au fost inclusi jucatori IT&C din peste 20 de tari.

De la inceputul activitatii, compania s-a concentrat pe livrarea de traininguri IT si pe activitatea de integrator IT, bazata pe tehnologiile producatorilor Cisco, Microsoft, Dell, Oracle, HP, VMware, Google, Amazon Web Services, ITIL®, Citrix etc. Businessul de integrator inseamna ca oferim clientilor solutiile si serviciile de care au nevoie incepand cu analiza initiala, faza de design, implementare și testare ce rezulta in proiecte la cheie pentru companii cu nevoi diferite in ceea ce priveste IT-ul. In prezent Bittnet este singura companie din Romania care garanteaza financiar succesul proiectului clientului.

Totodata, Bittnet este partenerul de training pentru industria de IT din România, cu o echipa in continua crestere, cu peste 15 ani de experienta si mai mult de 13.000 de cursanti instruiti. De-a lungul acestor ani, Bittnet a livrat peste 30.000 de ore de training IT, avand la ora actuala cea mai mare echipa de traineri din Romania.

Primul an pe bursa pentru Bittnet a insemnat 1,587 de tranzactii cu peste 371.000 de actiuni, peste 8% din totalul actiunilor emise. Pretul actiunilor a crescut cu 39%, de la 1,7 lei/actiune in prima zi de tranzactionare, la 2,4 lei/actiune la inchiderea sedintei anterioare. Primul an in postura de companie publica s-a incheiat cu cele mai bune performante financiare din istoria Bittnet. Veniturile totale au crescut cu 35% fata de anul precedent, la 11,2 milioane de lei, profitabilitatea companiei a cunoscut un trend ascendent de asemenea, profitul net crescand cu 386%, la un milion de lei, iar EBITDA cu 64%. Potrivit modelului de business al companiei, cresterea cifrei de afaceri este insotita de majorarea mult mai accelerata a profiturilor companiei. Astfel, valoarea indicatorului PER la 15 Aprilie 2016 a coborat la 10, fata de 37 la 15 Aprilie anul anterior.

“In primul an de activitate pe bursa am reusit sa atingem obiectivele operationale propuse: extinderea echipei de vanzari, a celei tehnice, obtinerea de noi competente – precum Cisco Gold Certified Partner – si lansarea de noi linii de business – precum Citrix Training Center si ITIL® Authorized Training Partner. Aceste reusite au dus la cresterea accelerata a business-ului, crestere care ne-a plasat in ultimii ani in topurile Deloitte Fast 500 din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA)”, considera Mihai Logofatu, Director General si co-fondator Bittnet.

“Primul an in calitate de companie publica, listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, coincide cu cel mai bun an de pana acum pentru noi, din punct de vedere al rezultatelor financiare, dar si operationale. Actiunile au fost tranzactionate intr-un numar de 209 sedinte de tranzactionare in perioada 2015-2016, iar in total peste 8% din actiuni si-au schimbat proprietarii in aceasta perioada. Multumim actionarilor care si-au exprimat astfel sprijinul lor si care ne confirma increderea in planurile comunicate, dar si in echipa care construieste zilnic un brand romanesc de referinta”, este de parere Cristian Logofatu, Director Financiar si co-fondator Bittnet.

Va asteptam sa ne cunoastem mai bine!

Pentru a participa va rugam sa trimiteti un email de confirmare la adresa join@investorsclub.ro.

New call-to-action