Informații despre structura Cisco CCNA

Anul acesta Cisco a anunțat o schimbare majoră în structura actuală a certificărilor și a cursurilor, iar noua infățișare a programului de training Cisco vine în sprijinul tuturor celor care doresc să se certifice.
O surpriză din partea celor de la Cisco reprezintă un avantaj pentru cursanții aflați la început de drum într-o carieră în networking, întrucat o serie de concepte care s-au dovedit a fi prea dificile au fost eliminate din programa CCNA și mutate în cursuri mai avansate.

Cisco a conceput noul CCNA pentru a-și ajuta studenții să dobândească abilitățile în peisajul IT care se află în continuă schimbare, drept consecință cursul va include mai multe tehnologii actuale din ecosistemul de rețelistică, securitate, virtualizare, automatizare și programabilitate.

Noul program CCNA va avea în structura sa, începând cu 24 februarie 2020, o singură certificare care va îngloba o gamă largă de noțiuni fundamentale pentru toate rolurile IT, un singur examen și un singur curs ce vor fi utile în pregătirea pentru certificare.

Actualizat pentru noile tendințe din IT, cursul și examenul de CCNA oferă baza necesară pentru a-ți ghida cariera în mai multe direcții. Ulterior poți continua cu nivelul Cisco Certified Network Professional – CCNP, cu un nivel mai crescut de dificultate, adresat specialiștilor IT care doresc să-și îmbogățească și mai mult bagajul de cunoștințe și abilități practice.

Dacă ai început să te pregătești pentru actuala certificare CCNA, îți recomandăm să continui. Până la 23 februarie 2020 ai timp să obții certificarea. După data de 24 februarie, certificarea ta va rămâne valabilă și, în plus, vei obține un training badge care se va adăuga la certificarea dobândită.

Certificarea ta va fi valabilă tot 3 ani, iar la următoarea recertificare vei susține examenul în acord cu noua structură propusa de Cisco.

Astfel, dacă îți dorești să te certifici CCNA, recomandarea noastră este să urmezi modulele ICND 1 și ICND 2.  Fiecare modul este parcurs în doar 5 zile de training, iar în cadrul acestora vei dobândi noțiunile fundamentale pentru a te certifica pe structura actuală.

Desigur, studiul individual nu trebuie să lipsească. Este un plus de care e bine să nu te lipsești. Până la urmă, „an investment in knowledge pays the best interest”, cum afirmă Benjamin Franklin.

Fii la curent cu noile noastre clase, iar pentru alte informații te încurajam să ne scrii la askformore@bittnet.ro

New call-to-action